facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Markies

"Speciaalbier café, 200+ bieren op fles, 12 wisseltap, 100 extra bijzondere speciaalbieren op fles, 35 whisky's, kwaliteits wijnen, meer dan 20 verschillende kazen, bruincafé, vol emaille, eighties muziek, groot zonovergoten terras 100 zitplaatsen, binnen 90 zitplaatsen. Relaxte en huislijke sfeer. Huiskat. Dieren worden welkom geheten met water en brokken snacks."
Adres: Groot Schavernek 19 , Leeuwarden 8911 BW, NL
Telefoonnummer: 06 41259568
Stad: Leeuwarden
Route: Groot Schavernek 19
Postcode: 8911 BW


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-01:00
Woensdag: 16:00-01:00
Donderdag: 16:00-01:00
Vrijdag: 15:00-02:00
Zaterdag: 15:00-02:00
Zondag: 15:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: de markies wijchen, de markies caravan, de markies nijmegen, de markies meppel, de markies leeuwarden, de markies nijverdal, de markies woerden, de markies rijssen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speciaalbier Café De Markies Speciaalbier Café De Markies 10 meter Leuke en gezellige plaats om biertjes uit te proberen. Het personeel heeft enorm veel...
Recensies
Leuke en gezellige plaats om biertjes uit te proberen. Het personeel heeft enorm veel verstand van de biertjes en laat je ook proeven. Aanrader!
Helaas dat er ook negatieve recensies zijn van zo'n mooi café als de Markies. Dat komt dan ook maar door één serveerster die heel duidelijk geen zin had om ons 10 man te bedienen. Terwijl we hadden gereserveerd. Het is zo zo belangrijk om in de horeca een welkom gevoel te geven aan je klant. Maar van deze serveerster mochten we de tafel niet 'lang' bezet houden zonder te bestellen. Nu snap ik dat, maar dit ging om een vrijgezellenfeest, bovendien gereserveerd, en letterlijk ging het maar om max. tien minuten. Daarna nam ze al zuchtend de bestelling op, en snauwde ze ons tijdens het opnemen van de bestelling jammergenoeg af. Toen er later iemand van ons naar de wc ging stond ze binnen in de zaak over ons te zeuren, wie we wel niet dachten dat we waren. Heel erg jammer, want de Markies is een mooi café met een mooie kaart en is een café op A-locatie.
Gistermiddag zijn wij hier met een vriendengroep een bierproeverij komen doen. Wij zijn het allemaal eens dat deze proeverij absoluut het hoogtepunt is geweest van ons vriendenweekend. Ruim assortiment met ruime keuze aan bieren van de tap. Menno en collega's onwijs bedankt voor deze gezellige middag/avond. Wij komend volgend jaar zeker terug.
Gezellig café, met een mooie en zeer brede bierkaart. Personeel is gastvrij en zeer behulpzaam. Prijzen zijn redelijk. Sfeer en ambiance zijn uitstekend. Locatie is aan de rand van het stadscentrum van Leeuwarden. Ik beveel deze kroeg ten zeerste aan!
Een toptent! Heerlijke biertjes en lekkere snacks. De bediening is goed op de hoogte en ontspannen. Qua inrichting is de lat hoog gelegd.
Een speciaalbier cafe naar mijn hart. Hele goede en uitgebreide kaart. Daarnaast nog ruime keus op de tap niet goed voor mensen met keuzestress. Ook genoten van de heerlijke kazen die dmv een uitgebreide kaart geadviseerd worden per biersoort worden de kaassoorten geadviseerd Als we in Leeuwarden zijn komen we zeker terug
Heerlijke bieren met veel keus. Ook kan je er ook leuk zitten met snelle service!Service: 5/5
Veel keuze. Voor ieder wat qua speciaal bier. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Drukte enige nadeel. Als je van een nadeel mag spreken, want ze doen hun best een plekje voor je te vinden.
Mooi café, gastvrije ontvangst. Als bierliefhebber en als brouwer ben je altijd benieuwd wat er op de kaart staat. Nou ik moet zeggen dat het een hele mooie kaart is. Sommige van die bieren redelijk aan de prijs, daarom drink ik ze liever thuis. Dat is een keuze en doet niks af aan het café zelf. In de zomer en buiten op het terras ook nog eens een hele mooie locatie lijkt me.
Gelijk bij binnenkomst voel je de goede sfeer. Prachtige inrichting, vriendelijk personeel en heeel veeel bieren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid