facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Maricken Wilnis

de Maricken Wilnis

Info

De Maricken – Onbezorgd genieten. De Maricken is een gezellige, groene wijk centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht.

Geschiedenis

De nieuwe woonwijk De Maricken in Wilnis is een gezamenlijke ontwikkeling van Bouwmaatschappij Verwelius en gemeente De Ronde Venen.

De gegevens op Facebook zijn uitsluitend bedoeld om algemene informatie te geven en Verwelius heeft het recht om de informatie op Facebook zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

De inhoud van Facebook is zorgvuldig samengesteld, maar toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op Facebook gegeven informatie kunnen daarom geen rechten worden ontleend.

Verwelius aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie, noch voor schade die direct of indirect het gevolg is van het gebruik van Facebook, of van andere websites die door middel van links via Facebook kunnen worden benaderd.

Adres: Mijdrechtse Dwarsweg, 3648 Wilnis
Telefoonnummer: 020 543 7373
Stad: Wilnis
Route: Mijdrechtse Dwarsweg
Postcode: 3648



op zoek naar gerelateerd: Maricken 2, Marickenland Wilnis Nieuwbouw, Nieuwbouw Wilnis, De Maricken fase 2, Funda Wilnis, Nieuwbouw Wilnis 2022
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar de Maricken Wilnis met het openbaar vervoer


Wilnis, Marickenlaan 50 meter
126
130
Wilnis, Marickenlaan 100 meter
126
130
Wilnis, Ir Enschedeweg 120 meter
Wilnis, Medisch Centrum 380 meter
Mijdrecht, Energieweg 390 meter
126
130
526
821

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid