facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mantelzuster

De Mantelzuster

Info

Mantelzorg voor zelfstandige ouderen in Zuid Holland en Brabant.



"De Mantel Superstore in Rotterdam is de grootste fietsenwinkel van Rotterdam en zelfs heel Nederland. Bij ons vind 5600m2 boordevol fietsplezier. Van mooie nieuwe stadsfietsen en elektrische fietsen tot mountainbikes en racefietsen. Maar je kunt ook terecht voor een enorme voorraad aan fietsonderdelen en een een grote afdeling fietskleding. En natuurlijk helpen onze specialisten je graag bij de keuze voor een nieuwe fiets of de zoektocht naar dat ene onderdeel."
Adres: Capelle aan de Ijsel, 2901 HE Rotterdam
Telefoonnummer: 06-42022427
Stad: Rotterdam
Route: Capelle aan de Ijsel
Postcode: 2901 HE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Laurens Dijkveld Laurens Dijkveld 6 km "Laurens Dijkveld is een woonzorglocatie voor ouderen met lichamelijke klachten....
Laurens Borgsate Laurens Borgsate 9 km Mijn moeder kwam vanuit het ziekenhuis in Borgsate. Voor ons erg ver van huis 70 km,o...
Aafje Slinge Aafje Slinge 9 km Het is een mooi gebouw en het ziet er netjes en verzorgd uit buiten en binnen en de...
Hervormde Stichting Sonneburgh Hervormde Stichting Sonneburgh 11 km Slecht huis. Te weinig goed personeel en afspraken worden matig nagekomen. Er wordt v...
Recensies
Zeer tevreden met de servicebeurt voor mijn fiets. Mooie duidelijke website en het maken van een afspraak kan niet makkelijker. De fiets komt niet bij Mantel vandaan en aanvankelijk had ik het naar een andere fietswinkel willen brengen van hetzelfde merk als de fiets, maar het was daar zoveel duurder en gezien de leeftijd van de fiets zou dat teveel van het goede zijn geweest. Vriendelijke service ook. Mijn fietsbel was kapot en kreeg er gewoon één mee toen ik vroeg waar ik deze kon vinden in de winkel. Dit soort details maken het voor mij.
Gisteren was mijn accu zowat leeg van mijn E- bike en moest nog een eind fietsen, direct werd de accu uit mijn die gehaald en op de oplader gezet. In de tussentijd hebben ze ook zonder te vragen mijn banden opgepompt en ben weer bij over mijn fiets, hoe je het beste je accu kunt gebruiken in de winter en in de zomer . Ook hebben ze uitgelegd hoe ik het beste mijn stand van de fiets kan gebruiken vanuit stilstaande positie ! Intussen ook nog gebruikt gemaakt van de wc en een bakkie pleur . Geweldig de kennis die ze hebben over fietsen. Niks opdringerig mooie ervaring kom hier zeker weer is terug mag ik iets nodig hebben !!
Grote zaak met twee verdiepingen. Was zelf niet op zoek naar iets, maar gewoon nieuwsgierig naar de winkel. Werd vriendelijk gevraagd of ik geholpen kon worden en dat ik gerust proefritjes mocht maken. Was al bekend met Mantel in Arnhem maar dit is qua grootte toch wel een ander niveau. Uiteindelijk wat sportdrank gekocht en mocht nog gebruik maken van het toilet.
ik heb een paar maanden geleden een e-bike gekocht bij Mantel. Onlangs, op 13-09-2022 ben ik terug geweest om mijn zadelpen te laten vervangen voor een kortere zadelpen. Na montage kreeg ik mijn e-bike terug en ging ik op weg naar huis, halverwege reed ik over een drempel en schoot het zadel ineens los en viel ik bijna voor een voorbijgaande auto die gelukkig net op tijd stopte. Na deze nare ervaring heb ik meteen mijn e-bike nagelopen om te zien wat er aan de hand was en merkte ik dat de monteur mijn zadel en zadelpen niet had vastgezet. Dus via deze weg is dit een klacht en een aandachtspunt voor de monteurs.De klant moet ervan uit kunnen gaan dat hij na een reparatie weer veilig de weg op kan. Mijn eerdere ervaringen met Mantel waren zeer goed maar van deze ervaring ben ik erg geschrokken! Groot minpunt voor Mantel!
Supergrote winkel, elke fiets die je je kan bedenken. Erg goed geholpen en mensen met kennis. Je kunt op beide verdiepingen proeffietsen op de banen in de winkel. Parkeren gratis voor de deur.
Meest professionele fietsenzaak waar ik ooit ben geweest. Heel vriendelijk en betrokken personeel van verkopers tot technici! Van het afhalen van mijn nieuwe racefiets tot het leveren van mijn smart bike bij me thuis: alles tot in de puntjes. Ps: Mss nog 1 kleine tip voor als er weight weenies zoals mezelf :-p langskomen: weegsysteem voor mtb’s en race/gravelfietsen?
Goede fietszaak. Je mag alle modellen uitproberen, ook de elektrische, op een redelijk grote baan in de zaak zelf. De verkopers zijn niet vervelend, integendeel het zijn allemaal specialisten en ze weten waar ze over praten! Ze nemen alle tijd die u nodig hebt en stellen voor de proefritten uw zadel, stuur en evt batterij af. Service staat hoog in het vaandel. Top!
Erg leuk om m'n ex-collega Allseas helemaal in z'n element terug te zien bij z'n nieuwe werkgever. Hij lijkt er jonger op te zijn geworden! Peter is geduldig, klantvriendelijk en zag in een oogopslag, dat mijn remkabels onjuist geplaatst zijn door NS fietsenmaker Rotterdam CS. Hij hielp me aan een nieuwe bagagedrager en fietsenstandaard en adviseerde, dat ik me online kon inschrijven voor proefrit fiets als die niet in de winkel op voorraad is, zoals bijv. Gazelle Chamonix C8. Zondag 30-10-2022 oude Sparta Marathon fiets ingeleverd en € 48,00 ervoor gekregen, want vervanging binnen-& buitenband en Nexus shifter 7 versnellingen kost € 115,00 zei Paulus. Nieuwe stoere Gazelle Esprit C3 stadsfiets in de aanbieding gekocht na proefritje + AXA cherto kettingslot. Voortaan ga ik naar Mantel speciaalzaak voor reparatie fiets: zeer ruime keuze aan duurzame fietsen en accessoires. Personeel is erg aardig en behulpzaam!
Na in de winkel de fiets getest te hebben was ik er al snel uit, en heb ik de fiets via de webshop besteld. Bij aankomst bleek er echter iets kapot te zijn aan de fiets en hij was niet rijklaar gemaakt door de bezorger van PostNL, waardoor ik met de uitmuntende klantenservice in contact kwam. Heel netjes opgelost; nieuwe fiets in de winkel gehaald. Mijn eerste ritje zit erop. Bonuspunten voor de chocola die als excuus werd thuisbezorgd!
De winkel is echt heel mooi ingericht en met een zeer compleet assortiment in fietsen, fiets kleding en alle mogelijke accessoires. Ook veel voor fiets kampeerders. In de winkel een uitgebreid traject om rondjes te rijden en zo de fiets uit te proberen. Veel deskundig personeel wat je graag behulpzaam is. De reden waarom ik drie sterren geef is dat de wachttijd voor fiets reparatie wekenlang is. Dit is echt te lang. In de omgeving van de Kuip zijn niet veel fietsenmakers dus ik heb mijn fiets hier nu drie keer ter reparatie aangeboden. Alle drie de keren kon ik pas na twee weken terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid