facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mandarijn reeuwijk

De Mandarijn reeuwijk

Info

Chinees restaurant * afhaal *bezorgen* catering

Adres: Miereakker 30c, 2811 BB Reeuwijkbrug, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0182769135
Stad: Reeuwijkbrug
Route: Miereakker 30c
Postcode: 2811 BB


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Mandarijn Bodegraven, Indonesisch restaurant Reeuwijk, Chinees Bodegraven, Rose Garden Gouda, Kwalitaria Reeuwijk, Chinees Gouda Bloemendaal, Afhalen Reeuwijk, Chinees restaurant Gouda
Recensies
Zelden zo slecht gegeten. De Gado Gado bestond uit taugé met pindasaus en echt waar één boontje. Onderin het bakje stond een centimeter water. De babi ketjap was redelijk gevuld met groentes, maar net zo smakeloos. En taai. ‘s Nachts misselijk geweest. Het personeel heeft geen aandacht voor je, is vooral bezig om heel hard tegen elkaar te praten. Wij gaan er nooit meer naar toe.
Het schijnt hier voorheen goed geweest te zijn maar is nu bar slecht en smakeloos, je merkt aan alles dat er op kwaliteit beknibbelt wordt. heel weinig sate saus bij de sate die niet echte lekker was en een loempia slap en smakeloos te slecht om aan de hond te voeren. de rest zal ik u besparen. Het is zonde van deze zaak eigenaar ga niet beknibbelen op ingrediënten maar maak het eten zoals u vroeger gedaan schijnt te hebben dat levert tevreden klanten op en een goede omzet!!
De mandarijn gaf altijd goeie service. Jammer genoeg is dit ernstig achteruit gegaan. De laatste 3x was erg slecht, laatste x bami speciaal besteld, de pindasaus was oud en erg klonterig met vieze harde stukken erin. De bami waterig & vrijwel geen smaak. Ik heb besloten om het weg te gooien. 9,50 in de container. 3x op een rij slecht eten, ik zal hier niet meer bestellen erg teleurstellend het was altijd zo goed!
Vandaag loempia speciaal en loempia kip besteld wat een sof. Vorige keer ook al zo,n teleurstelling voor 160,00 euro besteld maar was niet goed. 3 jaar geleden voor het eerst besteld was heerlijk maar het wordt steeds minder ik denk dat ze geld genoeg hebben verdiend. Heb nog nooit zo 'n slechte loempia gehad.
Heerlijk gegeten net.geen 5 sterren maar 10 .
Helaas, het is niet meer de Mandarijn van weleer. In een jaar tijd duurder geworden terwijl de porties veel kleiner zijn geworden. Voorbeeld : 1" portie" chinese bami met welgerekend 55 gram ossenhaas kost nu dus ruim 17 euro, normaal gesproken was dat ruim genoeg voor 2 dagen. Nu helaas na 1 uur alweer honger. De afgelopen 2 bezorgingen waren al niet veel beter. Bedankt Familie Lam voor de afgelopen 30 jaar, maar ons ben je kwijt als klant
Al 2x aan deze chinees doorgeven; Foute info hier op Google; Je kan alleen afhalen/ thuisbezorgen, en niet ter plaatste eten. Ze zijn niet zo snel…
Als Chinees altijd zo slecht was at ik het nooit meer. Deel bestelling niet geleverd. Kippensoep zonder vulling. Loempia zonder vulling en tjap tjoy met kip waar je de kip moet zoeken. Jammer van mijn 40 euro!!!
Vandaag o.a. twee loempia's gehaald. Bij thuiskomst bleek vet er uit te lopen en waren ze erg zompig. Gebeld en twee nieuwe werden thuis bezorgd. Die waren íets beter, maar niet de kwaliteit die wij normaal v de Mandarijn gewend zijn. Jammer ! Voorlopig even geen eten v Mandarijn.
nov 2019. Een doorsnee Chinees in een ongezellig betonnen gebouw. Je kunt er zitten om te eten, maar gezien de entourage zullen veel mensen zich beperken tot het afhalen. Het eten smaakte best goed, hoewel het vlees van de babi pangang een paar taaie stukjes bevatte. Kipsaté is lekker. Al met al een tikkie te duur voor wat je krijgt. Tip: laat de mensen in de keuken kokskleding aantrekken in plaats van hun eigen kloffie. Staat professioneler en is wel zo hygienisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid