facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mallemok

De Mallemok

Info

Brasserie de Mallemok heeft een gevarieerd keukenteam die voornamelijk werkt met producten uit de omgeving.

Geschiedenis

De Mallemok is een sfeervolle kop-rompboerderij daterende uit 1822, wat in 1970 is omgebouwd tot restaurant. De boerderij ligt in het mooie stadje Sloten wat een van de Elfsteden is.

Brasserie de Mallemok heeft een gevarieerd keukenteam die voornamelijk werkt met producten uit de omgeving. Met een diverse keuken biedt de Mallemok verschillende mogelijkheden op het gebied van dineren. U kunt zelf bepalen of u kiest om verrast te worden met 3 t/m 6 gangen. Naast het verrassingsmenu serveren we ook ons à la carte menu, ook in het naseizoen, met telkens wisselende seizoen gerechten.



"Zeg je De Mallemok, dan zeg je ambachtelijk eten met een stoer randje.Bij De Mallemok draait alles om onbezorgd genieten. Van wat er op je bord ligt, van wat er in je glas zit, van de ongedwongen sfeer in ons restaurant en op ons terras – en vooral van je gezelschap. Onze prachtige plek in het pittoreske vestingstadje Sloten is een droom locatie voor een ontspannen lunch, diner, vergadering, borrel, receptie, bruiloft of feest. Als je daar meer over wilt weten, vertellen we het je graag.Team De MallemokBjørn & Martrude"
Adres: Baanweg 95 , Sloten 8556 XN, NL
Telefoonnummer: 0514 531 300
ln.komellam@ofni
Stad: Sloten
Route: Baanweg 95
Postcode: 8556 XN


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-21:00
Woensdag: 12:00-21:00
Donderdag: 12:00-21:00
Vrijdag: 12:00-21:00
Zaterdag: 12:00-21:00
Zondag: 12:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: menukaart mallemok sloten, mallemok boot, het bolwerk sloten, mallemok schip, mallemok sloten menu, de zeven wouden sloten, restaurant sloten, mallemok vogel
Recensies
Op een gewone dinsdagavond het gevoel hebben dat het zondag is door heerlijke achtergrondmuziek en verwend worden door het personeel. De hond kreeg net als ik alle aandacht. We hadden het heel goed.
Prima eetgelegenheid met prima gerechten. Leuke sfeer en fijne bediening.
We hebben hier samen een Club Sandwich genomen. Het zag er lekker uit, maar het bruine brood leek zo uit het schap van de Lidl getrokken. Een slappe korst en weinig smaakvol terwijl het wel rijk belegd was. Dit hoort mijns inziens met ovenvers boerenbrood met knapperige korst te worden gepresenteerd. Het afrekenen verliep ook niet heel soepel. Al met al geen indruk zoals anderen wel hebben gehad. Druk was het in elk geval niet.
Gisteravond genoten van de onbeperkte BBQ op het terras, met ook soep, salade en ijsje. Zak patat werd rondgebracht. Dit alles onder genot van de muziek van Njiske. Voor de kids een speeltuin naast de deur. Ook 3-gangendiner via Social Deal voor €16. Je kunt kiezen van de volledige kaart toeslag €4 voor de BBQ Special; €3,50 voor zalm voorgerecht. Heerlijk gegeten in dit gezellig restaurant. Lekker biertje erbij Karmeliet €4.
Echt een heerlijk restaurant. De chicken pizza en ribs/wings zijn zeer aan te raden! Vriendelijk personeel en heerlijke biertjes en wijntjes erbij. Vlak bij de haven, dus prima voor passanten. We gaan kijken of we einde van onze week vakantie hier weer uit kunnen komen om er misschien nóg een keer te eten
Leuke locatie, goede brisket en heerlijke gerookte zalm op een rijkelijk belegde burger, erg goede bediening. Aanrader!!
Niets dan lovende woorden over Mallemok. Vriendelijk personeel, heerlijke barbecue gerechten in een traditioneel barbecue restaurant. Een heerlijke plek in Friesland om te eten. Prijs kwaliteit top!
De chauffeur van witte bus van de mallemok dat is geen reclame van zijn rijgedrag vanavond om 18.15 op 21 oktober bumperkleven en voorgaande auto van de weg af druken gang als een kogel tussen wijckel en balk beetje jammer
Na een natte zeiltocht over het Slotermeer hebben we hier afgelopen woensdag geluncht. Prima accommodatie en bediening vriendelijk en vlot. De mosterdsoep was heerlijk, de portie had wel iets royaler gemogen, maar was met het verse brood erbij toch oké. De Latte Macchiato was lekker maar vond ik met een prijs van 6,25 wel erg duur betaald. Gelukkig bleek die prijs later een misverstand.
Heerlijk gegeten, sfeervolle ambiance en gezellige bediening. Een aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Mallemok met het openbaar vervoer


Sloten, Christelijke Basisschool 190 meter
41
Sloten, Christelijke Basisschool 210 meter
41
Sloten, Sloten 280 meter
41
Sloten, Sloten 290 meter
41

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid