facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De makers van

De makers van
"Bij HEMA Brielle maken we het dagelijks leven leuker, makkelijker en beter. Omdat HEMA meer dan 550 winkels door heel Nederland heeft, is er altijd een winkel in de buurt voor bijvoorbeeld baby- en kinderkleding, cosmetica of beddengoed. We maken kwaliteit en design beschikbaar voor iedereen. HEMA maakt alle producten zelf en dat zie je overal in terug. In onze sokken en ons ondergoed, maar ook in onze schoolspullen en kantoorartikelen. Daarnaast werken wij hard om duurzaamheid toegankelijk te maken. Al onze thee, koffie en chocolade draagt het Rainforest Alliance keurmerk of het Fairtrade keurmerk. Voor kleding en textiel zoals truien en handdoeken gebruiken we alleen duurzaam katoen. Echt HEMA."
Adres: Veerweg 46, 3221 cw Brielle
Telefoonnummer: +31652003797
Stad: Brielle
Route: Veerweg 46
Postcode: 3221 cw



op zoek naar gerelateerd: Praxis Geleen, Praxis Terneuzen, Praxis Venlo openingstijden, Praxis Castricum, Praxis Almere poort, Praxis Pinksteren, Praxis winkelen op afspraak, Praxis Waalwijk Adres
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PrestigeParty PrestigeParty 1 km Prestige x Equalz
City Business Events City Business Events 1 km City Business Events organiseert bedrijfsevenementen met een verbindende factor.
TMB Sounds TMB Sounds 2 km TMB Sounds is een specialist op het gebied van Entertainment en een totaalleverancier...
Recensies
Oke, winkel met een klein assortiment. Handig voor een kleine boodschap, maar vaak zijn artikelen niet op voorraad. Het DHL afhaalpunt werkt redelijk. Het ligt er ook aan welke medewerker er op dat moment aanwezig is. De een kan er goed mee omgaan, de ander is er minder handig mee.
Heb alle informatie die mevrouw voor de balie nodig had voor een pakketje die geleverd was. Een vriend had het onder mijn gebruikersnaam in plaats van mijn echte naam besteld, vond mevrouw niet akkoord. Ookal had ik track & trace nummer, alle informatie die voldoende is en de persoon aan de telefoon die het pakket besteld heeft. Zeer onaardig en niet behulpzaam personeel.
Bij deze hema kan je voor een zacht prijsje fietslampjes halen. Ik raak die krengen altijd kwijt, dus dat is een geruststellende gedachte. Vroeger zat hier een Edah, alle camera's waren nep, dus veel artikelen waren hier wel heel goedkoop.
Heerlijk, gewoon nog een echt wi kelder waar je spullen kunt voelen, aanraken en/of ruiken. Direct kan meenemen. En aardige mensen die je helpen en te woord staan
Relatief kleine vestiging met ruim assortiment aan producten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
De Hema is niet zo heel groot maar veel wel verkrijgbaar. Wat mij steeds tegenvalt in deze Hema, is dat het een rommelige niet opgeruimde winkel is.
Word er heel goed geholpen leuk gezeli ch persooneel in Oostvoorne van kinder kleding TM .man+vrouwen n,z Groetjes fam elk
Ze hebben geen zoute knabbels alleen maar zoet bah!
Het is een wat te beperkte vestiging met een navenant assortiment. Soms handig maar vaak vind je niet wat je nodig hebt.
Wat mijn vrouw van de Hema vindt? Zo zo. Maar ik vind het prima. Goeie spullen, lage prijzen. De Hema moet blijven!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid