facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Makelaar

De Makelaar

Info

Jouw aan- en verkoop is een feestje voor u en voor ons. Wij zijn actief, betrokken en enthousiast. Wij ontzorgen je rondom het gehele proces van uw woning.

Geschiedenis

Bij De Makelaar draait alles om de mens. In de wereld van onroerend goed is persoonlijke aandacht een schaars goed. Wij hechten veel waarde aan openheid en persoonlijk contact.
Ons enthousiaste team, persoonsgerichte werkwijze, betrouwbaarheid en innovatie op de Twentse markt hebben al heel wat klanten doen overtuigen.

Door te werken met de systemen Realworks en Funda benutten we alle kansen om nieuwe informatie snel en effectief naar buiten te brengen.
De functie van het internet is enorm, daarom besteden we hier veel aandacht aan.

Ook via de 'modernste' manier van communiceren: in 'het social media' gebeuren houden wij u op de hoogte van de laatste vastgoedontwikkelingen, het nieuwste woningaanbod en interessante nieuwsfeiten!



"Bij de Makelaar gaat het om het beste resultaat voor onze klanten. Onze beoordeling van een 9+ op Funda is hiervan het bewijs en daar zijn we best trots op! Wij zijn een actief, betrokken en zeer enthousiast team. Onze unieke werkwijze staat garant voor succes en resultaat. Wij ontzorgen u rondom het gehele proces van uw woning. Zodat de aan- of verkoop van uw woning een feestje is zowel voor u als voor ons!"
Adres: Grotestraat 186, 7622 GS Borne
Telefoonnummer: 074-2672300
Stad: Borne
Route: Grotestraat 186
Postcode: 7622 GS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: De makelaar Borne funda, Makelaar Euverman Borne, Funda Borne, Twentse makelaar, Makelaars Enschede, Marcel Makelaardij, Athome Makelaars, Funda HOME makelaars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Euverman & Nuyts Borne Euverman & Nuyts Borne 266 meter Euverman & Nuyts, Makelaars in Twente Grotestraat 144 7622 GP Borne 074-2662300 borne...
Marcel Kon Makelaardij Borne Marcel Kon Makelaardij Borne 276 meter Marcel Kon/ Ricardo hebben ons geholpen met de aankoop van ons eerst huis. Vriendelij...
Recensies
Hele goede en betrouwbare makelaar, aanrader! Marloes heeft ons in alles ontzorgd bij de verkoop van het huis van mijn moeder. Behalve alles rondom de verkoop heeft zij ook een netwerk voor het verkoop-klaar maken tot en met het leeg maken van het huis. Aangezien wij aan de andere kant van het land wonen was dat heel fijn!
Goede en professionele begeleiding bij zowel de aankoop van ons nieuwe huis en de verkoop van ons huis. Dankzij het enthousiasme van het team van De Makelaar en de korte communicatielijnen kon alles snel en goed worden geregeld.
Top makelaar. Is voor ons de aankoopmakelaar bij Wessex 75 in Hengelo ov. No nonsens, komen afspraken na en doen wat ze zeggen. Voor dit kantoor geldt, alle medewerkers staan u met raad en daad vakkundig terzijde.
Professionele makelaar die de Bornse markt goed kent. Hebben binnen een week een uitgebreid taxatierapport opgeleverd. Bovendien acteren ze snel en komen ze hun afspraken na.
Het team van De Makelaar heeft écht alles gedaan wat nodig is om de verkoop van het huis van mijn moeder zo goed mogelijk te laten verlopen. De begeleiding en advisering voorafgaand aan de verkoop waren integer en op maat. Tijdens het gehele traject werden alle afspraken nagekomen en was er steeds sprake van transparante communicatie. Het team van De Makelaar heeft met hun enthousiasme, inzet en expertise de verkoop van het huis zeer voorspoedig laten verlopen. Wij zijn heel positief over deze verkoop en kunnen toekomstige verkopers aanraden voor De Makelaar te kiezen.
De begeleiding van het team van De Makelaar bij de verkoop van ons huis was super!. Persoonlijke aandacht. Energiek. Creatieve ideeën. Altijd makkelijk bereikbaar via telefoon of Whatsapp. Goede adviezen. Kortom, een aanrader!
Alleen maar complimenten voor het team van De Makelaar. De combinatie van een persoonlijke maar toch ook professionele aanpak heeft ervoor gezorgd dat wij het verkoopproces als zeer prettig hebben ervaren. Dankzij de unieke werkwijze, waarbij er ook wordt samengewerkt met een vastgoedstylist, is onze woning binnen no time en goed verkocht. Absoluut een aanrader!
Op Funda een super leuk huis gezien en gekocht die door De Makelaar te koop was gezet. De communicatie verliep via Marloes welke ik als heel prettig heb ervaren. Super fijn dat er zowel vanuit de verkoper als de koper wordt gedacht! Het ging ook erg snel. Zeker omdat dit mijn eerste huisje is had het niet beter gekund!
Gaan voor snelle handel. Taxeren huizen véél te laag en verkopen huizen niet op manier hoe het hoort. Absoluut niet ‘de makelaar’ van Borne.
Marloes Haarhuis van De Makelaar in Borne heeft ons ontzettend goed begeleid met het zoeken naar een mooie woning in de Bornsche Maten in Borne. Als je op zoek bent naar een nieuwe woning of je wilt je woning verkopen of particulier verhuren neem dan contact met haar op, ze zal je niet teleurstellen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid