facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Majesteit

De Majesteit

Info

Biercafé De Majesteit is een gezellig bruin café in Hoogeveen.

Geschiedenis

Het café bevindt zich in een klassiek pand en was van oudsher wachtruimte voor de tram die door de straat reed. Hier ontmoet je in ongedwongen sfeer je vrienden of collega’s. Een plek waar je kunt genieten van gezelligheid, mooie dranken en goede muziek.

We hebben een assortiment van ruim 30 Belgische en Nederlandse (streek)bieren. Maar ook voor een goed glas wijn kun je bij ons terecht. We schenken diverse wijnen per glas op de juiste temperatuur.

Adres: Grote Kerkstraat 8 , Hoogeveen 7902 CJ, NL
Telefoonnummer: 0528 261 899
ln.tietsejamedefacreib@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: Grote Kerkstraat 8
Postcode: 7902 CJ



op zoek naar gerelateerd: raderstoomboot de majesteit geplande evenementen, dinner cruise rotterdam, parkeren raderstoomboot de majesteit, dinnershow rotterdam boot, de majesteit kampen, partyboot rotterdam, raderboot mississippi, wereldhavendagen majesteit
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafe De Beurs Eetcafe De Beurs 58 meter €Heerlijk eten, gezellig. De stoelen en bankkussens zijn wat minder practies en comf...
Café De Lijst Café De Lijst 178 meter Live concert dirty dog was geweldig buiten, voor herhaling vatbaar. Snelle afhandelin...
Recensies
Gezellig, goede sfeer... goede muziek en het aller belangrijkste vriendelijk en gezellig personeel.....Ga zo door!!!!
Helaas deren de coronamaatregelen dit bedrijf niet. Doen lekker waar ze zin in hebben en hebben lak aan covid en de regels. Veel te veel mensen toegelaten vandaag en afstand werd niet gewaarborgt. Personeel houd zich dan ook nergens aan.
Lekkere borrelplank gehad. Wijntje prima!
Houden zich absoluut niet aan de afstandsregels! Hele terass staat vol dansende mensen zonder afstand. Beeldmateriaal en bewijs is na de politie verzonden. Boycotten bedrijven die lak aan de rest van de horeca hebben!
Lekkere biertjes en ruim assortiment!
Gezellig ingericht, prima sfeer. Voor een 'biercafe' een beperkt maar prima aanbod. Let op, het grote bord dat boven de ingang in de zaak hangt waarop het aanbod speciaalbiertjes zou staan is niet actueel. 'Mensen vragen steeds naar biertjes die er niet meer zijn.' Aldus de vriendelijke bediening. Met het verzoek om maar door het raampje van de koeling te kijken voor het actuele aanbod.
Gezellig café en vlotte bediening. Alle generaties drinken een biertje. Jong en oud.
Heel gezellig Iedere 2e donderdag van de maand in de winterperiode pubquiz.
Heel gezellig feestje vanmiddag
Goede sfeer, vakkundige kastelein, ruime keuze aan speciaalbieren. Er worden veel evenementen georganiseerd zoals live acts en pubquizzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid