facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Maasgaarde

De Maasgaarde

Info

De Maasgaarde is een groepsaccomodatie aan de oever van de Maas in het stadje Megen. De accommodatie is rolstoeltoegankelijk en kindvriendelijk!

Adres: Meerstraat 1, 5366 KB Megen
Telefoonnummer: 0621468337
Stad: Megen
Route: Meerstraat 1
Postcode: 5366 KB



op zoek naar gerelateerd: Vakantiehuis Megen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Active Drive Active Drive 678 meter Met Actieve Drive op pad in Afrika geweldig
Recensies
Ontzettend gastvrij en zo schoon! Het leek wel of we de allereerste gasten waren zo schoon en goed onderhouden is het. We hebben een heel fijne vakantieweek gehad. De kinderen hadden genoeg te spelen en mochten af en toe helpen de dieren te verzorgen of helpen pruimen plukken. Omgeving is mooi. Tuin is iets minder gesloten dan we hadden gedacht dus de jongste moesten we nog wel goed in de gaten houden dat hij niet de grote schuur in ging of stiekem het erf op ging. Maar verder geen minpunten te noemen.
Super leuke plek voor een familieweekend. Alles heel schoon en heel verzorgd. Voor de kinderen veel speelmogelijkheden en een heel vriendelijke beheerders.
Een schitterende locatie, veel ruimte, op en top verblijf voor max 12 man of minder + kids. Fam. Teulings, hartstikke aardig, iedereen denkt mee met je wensen... prachtige omgeving Megen aan de Maas overkantje Tiel dus + pont. Heel erg goed, 5 sterren locatie. Waren daar al 2 x, gewwon doen en boeken, loopt al weer storm voor 2020.....het zij ze extra gegund..!!!
Fantastisch huis op een mooie locatie. Echte aanrader, zeker omdat de gastvrouw en -heer heel hartelijk zijn. Goed geanticipeerd op de reden van ons verblijf als vriendengroep. Ook attent met lekkers bij ontvangst. Een echte aanrader!
Prettige en moderne groepsaccommodatie. Een vriendelijke gastvrouw en -man. Mooie omgeving, heerlijk verblijven hier!
Fantastische groepsaccomodatie met mooi terras en tuin. Mooi ingericht met oog voor details.
Mooi omgeving
Vertaald door Google prachtige plek, schoon, super voor kinderen Origineel wonderful place, clean, super for kids
Activiteiten in de buurt: In het prachtige Megen aan de Maas
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid