facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mèrthal

Adres: 30 Gasthuis Straat, 5961 GB Horst
Telefoonnummer: +31773987067
Stad: Horst
Route: 30 Gasthuis Straat
Postcode: 5961 GB



op zoek naar gerelateerd: Capaciteit Merthal Horst, Gasthoês Horst, Activiteiten Horst aan de Maas, Braderie Horst, Koningsnacht Horst 2022
Recensies
Geweldig. Wel dure consumpties!Toiletten netjes, van binnen toch wel te warm. Volop beveiligers en goede bediening. De tribute bands die ik gehoord heb waren zeer goed.
Was snikheet binnen,geen airco,en dan meer dan 5 euro vragen voor flesje lauw water.
Grote evenementen hal waar geregeld aan diversiteit evenementen worden gehouden. Het is een paar jaar geleden mooie opgeknapt van binnen en buiten. Jammer genoeg is er in de buurt niet genieg parkeerplaats aanwezig. Je kunt het beste parkeren in het centrum. Je loopt binnen een paar minuten naar de Merthal.
Geweldige tribute avond alleen de prijzen van de drank en eten veel te hoog en barbediening was niet goed
Een prachtige oud op nieuw gevierd hier. De sfeer was goed en aan de bar werd je snel geholpen. Het enigste nadeel was dat er een rij stond voor de mannen WC.
Een gezellige locatie meer veel mogelijkheid
Geweldige locatie om evenementen te organiseren..
Grote geschikte evenementenruimte, maar het binnenklimaat is niet fijn en te regelen. Stoelen die gebruikt worden zijn niet geschikt om 3 uur aan een stuk op zitten. De horecaruimte is voldoende groot en de bediening werkt hardt.
Unieke en geweldige locatie voor evenementen, carnaval, concerten enz.
Rock am Maas, zeer geslaagde avond, goede muziek en organisatorisch goed verzorgd
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid