facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lummel langenboom

De Lummel langenboom

Info

groepsverblijf met 9 slaapkamers

Geschiedenis

In de lummel wordt eenieder gastvrij ontvangen voor vakantie, workshop, vergadering of gezellig samenzijn.
De koffie staat klaar, tot binnenkort.

Adres: dominicanenstraat 20, 5453JN Langenboom, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0620766575
Stad: Langenboom
Route: dominicanenstraat 20
Postcode: 5453JN



op zoek naar gerelateerd: Glaslokaal Langenboom, De Lummel en Het Glaslokaal
Recensies
Mooie Camperplaats om fietstochten te maken naar o.a de Maashorst. Wc/douche en overige voorzieningen gewoon goed verzorgd. Wifi aanwezig en CP ligt aan fietsknooppunten. Zowel door de bossen fietsen als langs de Maas.
Wij stonden op de camperplaats .Heel vriendelijk onthaal, .Heel proper ,zowel de plaatsen als het sanitair.Ideale plaats om fietstochten te maken; door de bossen, door de velden, langs het water; Voor ieder wat wils.Locatie: 4/5
Wat hebben wij met onze vriendengroep een geweldig verblijf gehad bij De Lummel! Prachtige, schone kamers, heerlijke bedden en volop douches en wc's voor een grote groep. De keuken is gigantisch en van alle gemakken voorzien. Even geen idee wat te doen, dan kies je gewoon een spel uit de kast of laat je de kids met Duplo-bouwen. Of je neemt plaats voor de heerlijke haard met een drankje. De ruime tuin leent zich voor tal van activiteiten. Zo hebben wij een zeskamp georganiseerd en Archery Tag gespeeld. Wil je er even uit, dan kun je prachtige wandelingen maken. Denk bijvoorbeeld aan een rondje Kuilen, waarbij de zelfgemaakte appeltaart van De Valkhoeve niet mag ontbreken. Kortom: op een half uur rijden van huis hebben wij een heerlijk weekend gehad.
Het was een top locatie. We hebben genoten met de hele familie . Kinderen en kleinkinderen. Er waren genoeg speel gelegenheden voor de kleinkinderen. We hadden fantastisch weer. We waren in totaal met 20 personen. Genoeg ruimte voor iedereen . Zeer vriendelijke gastvrouw.
Gezellige locatie voor groepen. Ruime woonkomer en goede keuken. Speelgoed voor de kleinsten en een leuke tuin met speeltoestellen en een kleine boerderijen met geitjes,kippen en konijn. Een echte aanrader met kinderen!
Geweldig locatie voor groepen, trainingen en vergaderingen. Netjes verzorgd en vriendelijk personeel.
Prima locatie voor een familiaire uitje/weekend met vrienden. Vriendelijke eigenaresse die alles in het werk stelt om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Kamers zijn vrij basic.
Heerlijke bedden, schoon sanitair, smakelijk ontbijt en een hele aardige gastvrouw. Als ik weer eens een slaapplek nodig heb in deze buurt, dan bel ik Gerdie wel even.
Top accommodatie! Super veel ruimte en van alles te doen. In principe hoef je het huisje niet uit. Zowel leuk voor jong als oud!
Hele fijne camperplek en een gezellige, gastvrije gastvrouw. We komen zeker terug.Locatie: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid