facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lokeend

De Lokeend

Geschiedenis

Woon en Decoratie, frans eiken meubelen uit eigen werkplaats in bijna iedere kleur verkrijgbaar!



"Wij maken uw woondroom werkelijkheid. Met de hand vervaardigde Frans eiken meubelen. Maatwerk uit eigen werkplaats, neem gerust vrijblijvend een kijkje in onze winkel.Al bijna 40 jaar staan wij voor u klaar, uw woondroom is onze passie. Naast ons ruim assortiment aan meubelen, hebben wij ook sfeervolle decoraties en prachtige schemerlampen.Woonstijlen:Vele combinaties van landelijk of industrieel tot stoer en strak."
Adres: Jodenstraat 35, 5911HJ Venloo, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 077-3514266
Stad: Venloo
Route: Jodenstraat 35
Postcode: 5911HJ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brocante Kuipje Brocante Kuipje 994 meter Hebben hier leuke spulletjes
Recensies
Deurbeslag van oudere kast kapot. Moest gelast worden, Bart is zelf voor me op zoek gegaan naar iemand die dit kon herstellen. Service een dikke vette 10
Mooie sfeervolle winkel met prachtige meubels en spulletjes om een woning leuk aan te kleden. Een aanrader voor iedereen.
Wij hebben een volledig eiken dressoir op maat laten maken via de Lokeend. Puur vakmanschap! Wij hebben met eigen ogen het proces van bewerking en behandeling van het hout mogen zien. De kast is oerdegelijk, precies zoals we het verzonnen hebben en ook het leveren ging netjes volgens bestelling. Een echte aanrader!
Super sfeervolle winkel met prachtige Frans eiken meubels die op bestelling gemaakt kunnen worden of tegelijk meegenomen kunnen worden Geweldige decoratie artikelen, lampen,klein meubelen,teveel om op te noemen.Een bezoek is de moeite waard.
Geweldig winkel, Geweldig verkoopmedewerker, Geweldig Meubels en top Levering. Ik ben erg super blij met mijn Meubels
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid