facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Linde Sleen

De Linde Sleen
Adres: Bannerschultestraat 17, 7841AA Sleen
Telefoonnummer: 0591362481
Stad: Sleen
Route: Bannerschultestraat 17
Postcode: 7841AA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happerei de Linde Happerei de Linde 0 meter Gezellig overdekt terras en lekkere betaalbare snacks. Zeer vriendelijke bediening.
T Veurhuus T Veurhuus 84 meter Een aller aardigste jonge dame die me vlot en vriendelijk hielp. Heerlijke Appeltaart...
Venezia Venezia 149 meter Was super, we hadden mix grill was genoeg voor iedereen
Restaurant-Theater De Deel Sleen Restaurant-Theater De Deel Sleen 489 meter Restaurant en theater. Op en vanaf deze locatie in het hart van Sleen, zijn vele acti...
Restaurant - Hotel  De Mooie Mijt Restaurant - Hotel De Mooie Mijt 915 meter Een regelrechte aanrader voor mensen die houden van een avond goed en gezellig tafele...
Recensies
Onder dit dak vindt je een Snackbar een Eetcafé en Bruin Café. Hier kun je terecht voor een snelle hap en een lekker biertje. Uiterst vriendelijk personeel en gemoedelijke sfeer. Regelmatig worden hier muzikale evenementen georganiseerd. Ook zingt de kastelein uit zijn repertoire. Leuk voor een gezellig avondje uit! Ook worden er diverse andere evenementen georganiseerd. Zoals een Kerstmarkt. Momenteel is het café alleen geopend met evenementen. Zie hiervoor de agenda op de website. Snackbar is geopend, voor tijden zie de website. De Linde houdt op te bestaan en wordt voortgezet onder de naam Stamp en Stoof.
Hele gezellige bruine kroeg met een kroegbaas die muziek in zijn bloed heeft. Ook goed om lekker te eten.
Goede kwaliteit bij de snackbar, vriendelijk personeel en altijd snel klaar. Erg jammer van de hoeveelheid. Afgelopen 4 keer te weinig gehad en de airfryer aan moeten zetten. Waarvan de laatste 2 keer ook nog voor een persoon extra besteld.
Snacks waren prima! Patat vond ik ietwat te doorbakken.
Gezellige open sessie gehad. Veel verschillende muziek en animo voor het podium!
Ruim een uur moeten wachten op 3 bakjes veel te doorbakken patat en 1 frikandel en 2 kroketten. Geen idee waarom het zolang duurde, zo druk was het niet. Helaas moesten we gelijk bij het bestellen betalen, anders waren we weg gegaan en naar huis gereden en hadden we bij de prima snackbar bij ons op het winkelcentrum wat gehaald, had ons veel tijd en ergernis gescheeld.
Gisteren geweldig ontvangen. We zochten in de omgeving naar een zaak waar we naar Valencia / Ajax konden kijken. Speciaal voor ons werd de zaak open gehouden. Beeldscherm van 2.5 meter en een beamer. Vreselijk aardige mensen en een prima biertje. Zelf een borrelhapje ontbrak niet.
Prima restaurant en cafetaria met uitgebreide menukaart. Afhaalmaaltijden verkrijgbaar. Terras aanwezig. Beperkt parkeren voor de deur. Ruime parkeergelegenheid ter hoogte van AH op ongeveer 200 m afstand.
Perfect voor elkaar en de bediening was uitstekend en het belangrijkste niet te duur
Op dinsdag zijn veel horeca gelegenheden gesloten. Komen wij nog een kwartier voor sluitingstijd vragen of we een hapje kunnen eten. Tuurlijk kon dat het is nog geen 20.00! Wat een gastvrijheid! Klasse! Heerlijk gegeten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid