facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lijsten Fabriek

Info

De Lijsten Fabriek

Geschiedenis

Lijsten, wissellijsten, fotolijsten en baklijsten, zowel standaard maten als maatwerk direct vanaf De Lijsten Fabriek!

Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. Tevens is het mogelijk om direct je lijst of baklijst te laten inlijsten met een eigen poster, foto of canvas werk.

Ook ophangsystemen en exclusieve lijsten zoals barok en ornamenten lijsten kun je eenvoudig via onze website samenstellen en bestellen. ook met passe-partout!



"Met een assortiment van meer dan 3500 lijsten ben je bij De Lijsten Fabriek aan het juiste adres voor jouw inlijsting!Of het nu gaat om een diploma, certificaat, tekening of schilderij, wij kunnen al onze lijsten opmaat maken. Met op zonder passe-partout, we hebben meer dan 150 soorten, de uitsnede kunnen we op maat maken.Ook museum glas is mogelijk voor een optimaal inlijst resultaat van je werk. Heb je het werk alleen digitaal, geen enkel probleem, we kunnen met onze Canon 12-kleuren printer op de mooiste materialen printen en vervolgens inlijsten.Kortom, een bezoek aan onze showroom is aan te raden wanneer je uitgebreid advies wilt over de mogelijkheden. Neem dan vooral je in te lijsten werk mee zodat we het samen kunnen bekijken!"
Adres: Grote Wade 38, 3439 NS Nieuwegein
Telefoonnummer: 085-3030211
Stad: Nieuwegein
Route: Grote Wade 38
Postcode: 3439 NS



op zoek naar gerelateerd: Lijsten kopen IKEA, Lijsten HORNBACH, Lijsten schilderij, Klassieke lijsten, BGA lijsten, Baklijsten, Lijst op maat HORNBACH, Lijstenmaker Nieuwegein
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Hobbyclub Nieuwegein Auto Hobbyclub Nieuwegein 226 meter Gemoedelijke sleutelclub voor KPN personeel. Behulpzame vrijwilligers.
Brouwerij Jovius Brouwerij Jovius 288 meter Brouwerij Jovius is een kleine ambachtelijke brouwerij in Nieuwegein. Wij brouwen op ...
Zuidersluis Nieuwegein Zuidersluis Nieuwegein 731 meter Bedieningstijden 01-04 t/m 31-10: ma t/m vr 06:00-09:00 alleen op aanvraag. 088-79739...
Fedecom Fedecom 1 km Fedecom branchevereniging voor de mechanisatiesector. Trots – Ondernemend – Ambitie –...
Independit Independit 2 km Independit levert gespecialiseerd automatiseringspersoneel exclusief aan Logica Neder...
You cake You cake 2 km Taartjes groot en klein, kinder of bruiloft het maakt niet uit,you cake, we make :D
BNI Alcor - Nieuwegein BNI Alcor - Nieuwegein 2 km Zakelijk Netwerken, Aanbevelingen marketing.
Capestone Capestone 2 km Vertaald door Google Goede service en mooie producten. Ik bestel altijd bij Capestone...
Knops Klusbedrijf Knops Klusbedrijf 2 km Voor al uw reparaties en renovaties thuis of op kantoor.
Pruikenzo Pruikenzo 2 km Altijd al willen leren hoe een pruik gemaakt wordt, dan ben je bij www.pruikenzo.nl o...
FlexFront FlexFront 2 km Deze partij is door mijn intermediair gebruikt voor mijn hypotheek. Op de website gev...
Quint & van Ginkel bv Quint & van Ginkel bv 2 km Het slechtste bedrijf waar ik ooit mee gewerkt heb. Hebben de grootste moeite om afsp...
Tiny House 4 all Tiny House 4 all 3 km Samen bouwen aan zelfstandig wonen - Tiny House 4 all bouwt Tiny Houses met en voor b...
Klussersbedrijf A.B. Klussersbedrijf A.B. 3 km Klussersbedrijf A.B. is hét klussersbedrijf voor al uw klussen in en rondom het huis....
Lousjes Lousjes 3 km
HEMA Nieuwegein HEMA Nieuwegein 3 km Kom je 3 taarten kopen om vervolgens met afrekenen pas te horen dat de taart tassen o...
Toolbozz Diamondtools Toolbozz Diamondtools 3 km Wij voeren een groot assortiment diamantgereedschappen voor tal van toepassingen best...
Recensies
Hier ben ik dus heel erg tevreden over! Hoge kwaliteit lijsten voorzien van prachtig glas. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. En, ook belangrijk: stevig verpakt verzonden. De Lijsten Fabriek is aanrader van de bovenste plank.
Erg prettige, persoonlijke en professionele service. Wij hebben een doek laten opspannen en zijn zeer tevreden over het resultaat. Goed advies over de bijpassende lijst keuze. Wij zouden de Lijsten fabriek zeer aanraden.
Ik ging hier langs om de mogelijkheden te bekijken voor het opspannen van mijn net nieuw gekochte schilderij. Ik kwam de winkel binnen, legde het schilderij op tafel en binnen no time had de medewerkster een scheur gemaakt in mijn schilderij omdat ze wilde checken of het doek sterk genoeg was. Excuses zijn niet gemaakt, wel een voorstel om het doek in te lijsten voor veel meer geld. Na enig mail contact draaide de medewerkster het verhaal volledig om en deed ze alsof het mijn schuld was dat zij het doek kapot had gemaakt. Met een paar plakkertjes is de scheur dichtgeplakt en volgens hun is dat een 'professionele' restauratie. Samenvattend: Ze gaan onzorgvuldig te werk, zijn niet klantvriendelijk en niet professioneel. Een foto lijstje zal misschien nog wel lukken maar ga hier niet heen met je dure schilderij. PS: Jullie zijn erg goed in de lieve onschuld spelen hier. Maar na eindeloos gediscussieer via de mail en totale onbegrip vanuit jullie kant, was ik er inderdaad klaar mee. Het schilderij is elders opgespannen voor een normale prijs en van de scheur is gelukkig niet veel meer te zien. Blijkbaar waren jullie niet in staat deze oplossing zelf aan te dragen. Nee, volgens jullie was opspannen niet mogelijk, die scheur was mijn eigen schuld pardon? en de oplossing was een hele dure lijst, terwijl ik gewoon een doek op een paar houten latjes wilde laten spannen.
De transporteur stuurde om een nog onbekende reden mijn bestelling terug. Nadat ik contact opnam met De Lijsten Fabriek, werd mijn bestelling met spoed alsnog tijdig geleverd door een andere transporteur! Bedankt voor de snelle service!
Redelijk snelle levering. Hoge kwaliteit lijsten met keuze voor ontspiegeld glas. Helaas was wen van de glasplaten gebroken bij uitpakken van het pakket. Na het sturen van een foto werd er kosteloos een nieuwe glasplaat verstuurd. Snelle reactie per mail.
Wij hadden een lijst laten bezorgen en met het inlijsten was het glas gebroken. Museum glas is zo dun dat het voor een particulier haast niet te doen is, althans met de grote die wij hebben. Gebeld en ze waren bereid om het voor ons in te lijsten toen hebben we een hele nieuwe lijst gekregen en hebben ze het voor ons ingelijst. Fantastische service alvast dank daar voor.
Prima baklijst binnen gekregen. Bezorgdienst maakte helaas fout waardoor ik voor niets veel te lang aan huis vast zat maar de communicatie hierover met Lijstenfabriek was perfect.
Voor de eerste keer bij deze zaak iets laten inlijsten. Wij zijn prettig geholpen door iemand met kennis van het vakgebied, en zij heeft ons goed geadviseerd. Ons idee om een prent op fijn canvas alleen te laten opspannen is in de lijsten fabriek aangevuld met een mooie subtiele bak lijst. Die aanvulling op ons idee hebben we van harte overgenomen!
De twee lijsten die ik heb besteld zijn prachtig en heel snel geleverd. Goede service ook toen een van mijn bestelde lijsten niet meteen leverbaar bleek. Er werd meteen een passende oplossing aangeboden. Volgende keer bestel ik weer bij de lijstenfabriek!
Meerdere malen een lijst besteld bij de Lijsten Fabriek en altijd erg tevreden. Er was een lijst beschadigd tijdens transport en dit is keurig en snel opgelost. Service bestaat dus nog echt!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Lijsten Fabriek met het openbaar vervoer


Nieuwegein, De Liesbosch 480 meter
31
47
Nieuwegein, De Liesbosch 480 meter
202
682

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid