facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lichtschuur

De Lichtschuur

Info

De officiële facebook pagina van 'De Lichtschuur Nieuw-Vennep'

Voor de echte kerstsfeer bent u hier op het juiste adres!

Geschiedenis

De Lichtschuur biedt sinds 1997 een ongekend assortiment Kerstverlichting en Decoraties.
In onze vernieuwde showroom en afhaalcentrum (500 m2), ondersteunt door een magazijn van 600 m2, vindt u alles op het gebied van kerstverlichting, professionele LED verlichting en ornamenten en kunt u onder begeleiding van onze specialisten een bewuste keus maken.

De Lichtschuur ontwerpt, produceert en importeert kerstverlichting en kerstdecoraties waarbij innovatie, kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Montage wordt indien gewenst uitgevoerd door ervaren en eigen personeel. Dit waarborgt een hoge kwaliteit en service.

De Lichtschuur is actief op het gebied van projectmatige kerstdecoraties en feestverlichting voor winkelcentra - winkelpleinen, wellnes centra, recreatieparken, gemeenten, hotels, horeca, enz. Meer dan 75.000 duizend lampjes in de winkel in Nieuw-Vennep (ook toegankelijk voor particulieren) zorgen voor een echte kerstsfeer.

Onze webshop bevat maar een beperkt deel van ons aanbod en u vindt daar uitsluitend kwaliteitsproducten. Deze besteld u eenvoudig en voordelig. Uiteraard mist u helaas dan wel de overweldigende kerstsfeer van onze winkel.



"De kerstwinkel is ieder jaar weer open van 1 Nov tot de dag voor kerst.Zowel voor particuleren als MKB'er"

"De kerstwinkel is ieder jaar weer open van 1 Nov tot de dag voor kerst.Zowel voor particuleren als MKB'er"
Adres: Haverstraat 135, 2156LC Nieuw-Vennep
Telefoonnummer: 0252624349
Stad: Nieuw-Vennep
Route: Haverstraat 135
Postcode: 2156LC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kerstverlichting winkelcentrum, Kerstverlichting buiten, Kerstverlichting huren, Kerstverlichting ornamenten, Lichtslang Kerst, Merry Christmas verlichting, FDL Starlights, Merry Christmas buitenverlichting
Recensies
Ieder jaar ga ik hier langs. Het geeft een warme kerstsfeer. Wel een kleiner oppervlak, maar heel leuke originele artikelen en niet absurd duur. Geen verplichte looprichting, wat ik zelf heel fijn vindt. Het is rolstoel toegankelijk en nooit heel druk. Het is zeker een aanrader !!
Het is een super mooie winkel ze zijn anders dan een tuincentrum ze hebben veel meer met verschillende verlichting we komen er graag leuk personeel eeensgpersoonlijke service
Als je me nog eens met je bus aan wil rijden bij het oversteken in cruquius en nog een grote bek geeft ook. Blijf dan ook staan en rij niet gauw door. Aso
Hele mooie zaak. Ook rond kerst een aanrader
Ruim assortiment kerstverlichting. Helaas deden onze lampjes het niet, maar ze werden gelijk vervangen door nieuwe. Prima service dus! Zou er gewoon eens gaan kijken.
Makkelijk bereikbaar. Voldoende parkeergelegenheid. Goed en eerlijk advies. Lichtnetten gekocht. Helemaal naar ons zin.
Geweldig assortiment, vriendelijk, behulpzaam personeel, lichtbronnen worden getest voordat afgerekend; niet alleen voor Kerst in de zakenwereld, maar ook unieke versieringen voor in huis. Tot volgend jaar!
Kan leuke ideeën op doen, maar echt de Wouw factor vind je hier niet. Maar voor de rest vriendelijk.
Ik moest iets heel specifiek hebben en ze hebben heel erg hun best gedaan om mij te helpen
Zeer mooie kerstlicht collectie! Menig tuincentra afgelopen en in de Lichtschuur gevonden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid