facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lekkerste Slagerij J Kater

De Lekkerste Slagerij J Kater

Info

De lekkerste slagerij is zelfs te bereiken
via Whats-app: 06 16 48 12 37

Geschiedenis

In onze winkel staan wij dag in dag uit voor u klaar als lekkere kwaliteitslager. Wij zijn u graag van dienst met goede, altijd verse producten en nuttige adviezen en tips. Bovendien verrassen wij u graag met de bijzondere specialiteiten van onze eigen ambachtelijke slagerij. Bij ons bent u elke dag verzekerd van een smaakvol stukje vlees, verse vleeswaren en lekkere worst. Daarnaast kunnen wij ook onze andere producten aanbevelen: zoals salades, kant en klaar maaltijden, sauzen en meer. U vindt het allemaal bij uw kwaliteitslager. Tot ziens in onze winkel. U bent van harte welkom.
vriendelijke groet van de kwaliteitsslagerij J. Kater & team

Onze taak

Een stelletje fanatiekelingen die zich graag uitsloven voor hun klant! specialisten in Barbecue, salades en Buffetten en natuurlijk een heerlijk stukje vlees van de beste boeren in de Noordkop! Ook wij verkopen het Scharrelvarken van de Heydehoeve, een heerlijk en eerlijk varken uit Brabant http://www.heydehoeve.nl

Label

Lekker, gezond en gevarieerd eten. Dat begint bij de Ambachtelijke Slager. Bij de Ambachtelijke slager kiest u altijd voor vers, altijd van topkwaliteit en natuurlijk altijd lekker! Wij hebben een ruim assortiment voor een heerlijke maaltijd, wanneer u zelf wilt koken, voor een tussendoortje of wanneer u visite krijgt. Voor elk moment vindt u bij De Ambachtelijke Slager het product of de juiste ingrediënten.

Op deze website vindt u alle lekkere mogelijkheden die wij in huis hebben. In onze winkels kunt u tevens terecht voor de juiste adviezen en tips voor het bereiden van onze ambachtelijke producten, want onze medewerkers zijn stuk voor stuk gespecialiseerd in lekker.

Producten

n Super stukje rundvlees van hoge kwaliteit,
Het Heydehoeve varken
het Ibericovarken (wekelijks in onze verstoonbank!
De Boerderij-Kip met het betere leven.
Vers Lamsvlees elke week!
Angus Beef "Ribeye en Entrecotes!"
Specialist in het BBQ assortiment
De Traiteur specialist van Julianadorp
de onovertroffen Grillworst "nergens zo lekker"!!



"Een uit de sloffen gegroeid assortiment met vlees en maaltijd en salades, gevulde stokbroden, partypannen en nog veel meer lekkers!"
Adres: Drooghe Bol 1028, 1788vb Julianadorp
Telefoonnummer: 0223646340
ln.retakjiregals@ofni
Stad: Julianadorp
Route: Drooghe Bol 1028
Postcode: 1788vb


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: slagerij koeleman julianadorp, slagerij kater
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping 't Noorder Sandt Camping 't Noorder Sandt 3 km Het is een mooie, schone en overzichtelijke camping met vriendelijk personeel. Het zw...
Recensies
Goede slager! We hebben een dag van te voren gourmetvlees besteld,netjes geregeld en lekker ervan gegeten
Een slagerij met goede kwaliteit vlees - waar de eigenaar zelf in de zaak staat - zo nodig je biefstukje ter plekke voor je afsnijdt - eigenaar met echt hart voor de zaak en voor iedereen een vriendelijk woord heeft - als je een feest of bijzondere gelegenheid hebt waar je zijn producten wilt gebruiken, kan hij je heel goed adviseren - probeer zijn party pannen eens op een feestje.
Goede slager met een goede kwaliteit vlees, en een hele ruime keuze aan vlees producten. Ik kwam hier voor een BBQ'pakket' en werd ter plekke geholpen, en kon het vanuit de vitrine een stellen. Lekker verse saté van uitstekende kwaliteit, overheerlijke kalfsburgers met spek erom, en voor de Kids een heel leuk kidsstick met frikadel-ananas-knakworstje-gehaktballetje, En goed gemarineerde speklappen. Alles was heerlijk en vlug klaar, Kregen als verrassing nog 2 pilsjes. Top service en top kwaliteit, tot snel.
100sterren vlees. Jaren geleden dat een slager het weet klaar te spelen dat ook het vlees naar de krokkante gekruide buitenlaag smaakt. HEERLIJK die voorgebakken billetje/bouten. Zonde wij wonen 300km verderop.
Heerlijke producten hebben ze hier.
Prima slager. Veel keuze. Uiteindelijk een mooi stuk gerijpte ribeye gekozen. Ik kreeg goed advies voor de bereiding. Geweldig gelukt. Smaakte perfect. Dus bedankt voor het goede advies Jan Kater. Kan deze slager van harte aanbevelen.
afgelopen week een graan "gevoerd" Picanha en een stuk Bavet gehaald bij deze slager, wat een vreselijk lekkere smaak heeft dat vlees, de winkel kon ik niet, maar keek mn ogen uit! wat een assortiment! met recht een specialist!
Wat een geweldige zaak! Super vriendelijk keer op keer. Denken mee beantwoorden je vragen, zijn ingesteld op allergenen. Onwijs breed assortiment. Super blij dat ik ze ontdek hebt.
Ik vind het de beste slager in de buurt maar ik vind het niet oke dat het personeel in deze coronatijd, en ook daar buiten trouwens, niet met handschoentjes werkt. Hygiene is belangrijk en zeker in deze tijd.
We hebben dit jaar weer bbq georganiseerd op camping hoeve ons lust Het vlees en alles er om heen was weer top Jan kater
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid