facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Leeuwenkuil

De Leeuwenkuil
Adres: Nienhuis Ruijskade 3 , Muiderberg 1399 GR, NL
Telefoonnummer: 0294 262 595
Stad: Muiderberg
Route: Nienhuis Ruijskade 3
Postcode: 1399 GR



op zoek naar gerelateerd: de leeuwenkuil cast, de leeuwenkuil beneden leeuwen, de leeuwenkuil vier, de leeuwenkuil 2018, de leeuwenkuil serie, de leeuwenkuil jury, de leeuwenkuil film, de leeuwenkuil investeerders
Recensies
Geweldige plek bij het strandje van Muiderberg waar kinderen helemaal los kunnen gaan op trampolines en waar jong en oud een rondje kan midget golfen. Geweldig terras waar de eigenaresse al zo lang ik weet een hapje en een drankje serveert. Snackies, heerlijke smoothies en een hele selectie overheerlijke huisgemaakte soepen. Topplek! Helaas heeft de eigenaresse gezeur met de gemeente. De gemeente vindt namelijk dat er alleen een hapje en een drankje geserveerd mag worden aan klanten die een rondje midget golven en niet aan mensen die dat niet doen ?. Hierdoor wordt het voortbestaan van deze geweldige plek in zijn voortbestaan bedreigd. Weer een onbegrijpelijke schandalige gemeentelijke maatregel waar niemand iets aan heeft. Hulde voor de eigenaresse, gemeente ga je schamen.
Slechte zaak! Elke bestelling werd per persoon afgehandeld waardoor het wachten op eten en midgetgolf spullen afhalen 50 minuten heeft geduurd bij een chagrijnige vrouw. Personeel te kort en te warm dus ik kan niet nadenken, is het antwoord wat wij kregen. Tosti's hadden we besteld, waren op en hebben geen geld terug gehad, glazen waren vies, kroket was verbrand en noem zo maar op. 12:30 binnen gekomen en 15:00 eruit. Had hier vroeger altijd een leuke tijd, helaas is de gezellige sfeer ver te zoeken deze tijd. Hier komen wij nooit meer!!!
Wij hebben een ontzettende gezellige middag gehad. Hele aardige mevrouw. Mijn kleinzoon van 5 mocht zelfs gratis trampoline springen. Het regende en hij had de kussens even onder de parasol gelegd. Heerlijke koffie. Zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk rustige en kindvriendelijke omgeving, leuke banen en goed onderhouden. Met een heel vriendelijk restaurantje.
Wat een heerlijke plek! Vandaag hebben wij hier onze verjaardag gevierd. Het reserveren ging super, er werd met ons nagedacht over mogelijkheden om het voor ons nog leuker te maken. De appeltaart was heerlijk en echt een aanrader! Na het golfen met de groep lekker op het terras gezeten met een hapje en een drankje terwijl de kids zich prima vermaakten met de honden. Dank voor alle goede zorgen Frieda en wij komen zeker nog eens terug!
Jaren geleden altijd de kinderpartijtjes gevierd nu samen met mijn zoon inmiddels 24 jr terug geweest. Wat een goed verzorgde baan. Vriendelijk geholpen. Top locatie
Leuke accommodatie, niks mis mee
Wat een leuke middag was dat met onze hele familietak in de Leeuwenkuil! Ook alle kinderen waren enthousiast over het midgetgolfen, en de pannenkoeken en poffertjes vond iedereen erg lekker! We bedanken "gastvrouw" Frieda dus zeer voor al haar inzet in dit zeer geslaagde feestje!
Altijd gezellig om bij Frieda langs te komen. Het is een plek waar je heerlijk kunt ontspannen en lekker kunt eten. Voor de kinderen is er een trampoline en een luchtkussen mijn kind is nog te klein voor midgetgolfbaan Tevens heeft Frieda een mooie stacaravan waarin je heerlijk kan vertoeven. Dit moet wel telefonisch gereserveerd worden. Tot snel Frieda!
Leuke midgetgolf baan op een mooie locatie. Er is een mogelijkheid om even snel iets te eten of te drinken, niet echt een gezellig terras om alleen om die reden er heen te gaan, maar prima voor de combi. En voor de kinderen is er een klein speeltuintje en trampolines tegen betaling. Nu in de coronatijd moesten de clubs in een schoonmaakbad, maar miste iets om zelf mijn handen mee te desinfecteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid