facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Leeuw Verhuur

De Leeuw Verhuur

Info

Heerlijk er tussen uit ! Dat kan in een van onze gezellige appartementen het prachtige Harz gebied in Duitsland. Of in ons huis met zwembad in Spanje !!



"123 Machineverhuur. De verhuurder van bouwmachines, gereedschappen, bouwliften en evenementen materiaal. Huur machines bij onze vestigingen in Breda, Dronten, Apeldoorn, Eindhoven, Emmeloord, Genemuiden, Huizen, Meppel, Raalte, Rosmalen, Tilburg, Zevenhuizen en Zwolle."
Adres: Altenau ( Duitsland) of Carrer dels Xops 44, Gata de Gorgos Costa Blanca (Spanje), Emmeloord
Telefoonnummer: 00310646206860
Stad: Emmeloord
Route: Altenau ( Duitsland) of Carrer dels Xops 44, Gata de Gorgos Costa Blanca (Spanje)


Recensies
Na eerst de concurrent gesproken te hebben, 123 gebeld. Wat een verademing, in plaats van te verwijzen naar de website werd er actief mee gedacht, en kreeg ik meteen een prijs. Ook was er geen kraan nodig zoals bij de ander maar de container die ik nodig had kon met een heftruck geplaatst worden. Vrijdagmiddag gebeld dinsdag geplaatst. Netjes op afgesproken plaats en op tijd. Ga zo door met deze persoonlijke benadering!
Foute machine. Niet goed opgelost. Stug en niet klantvriendelijk
Top team. Service graad is ontzettend hoog.
Ik ben er fantastisch geholpen.
Goede vlotte afhandeling, nee is hier geen optie
Beste machine verhuur van Nederland
Prettige medewerkers !
Service is prima
Vriendelijk personeel 5 sterren
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid