facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Leckernij

Info

Een (kind) vriendelijk familierestaurant in het centrum van Kaatsheuvel. Zojuist verkozen op de 2de plaats van beste midden klas restaurants in Brabant.

Geschiedenis

Kindvriendelijke bistro met zeer uitgebreide Frans-Nederlandse menukaart. In de zomer een klein terras en binnen 86 zitplaatsen. Prima geschikt na een dagje Efteling of gewoon om lekker en goed te dineren. Prijs variërend van €15,50 voor 3-gangen tot € 30,00 voor 4-gangen. Ook een ruime keuze uit onze a la carte kaart en voor de kleinste een aparte kinderkaart.

Adres: Gasthuisstraat 5 , Kaatsheuvel 5171 GC, NL
Telefoonnummer: 0416 543 524
ln.jinrekcel@ofni
Stad: Kaatsheuvel
Route: Gasthuisstraat 5
Postcode: 5171 GC



op zoek naar gerelateerd: bistro de leckernij oosterhout menu, bistro de leckernij, klappeijstraat, oosterhout, de leckernij kaatsheuvel menukaart, de leckernij werkendam, de leckernij enschede, restaurant kaatsheuvel, openingstijden leckernij kaatsheuvel, restaurant kaatsheuvel kindvriendelijk
Recensies
Het is weer zover. We zijn nu 6 jaar en 3 maanden getrouwd en uiteraard gaan we dan weer een restaurantje uitzoeken. Omdat het een doordeweekse dag is blijven we dicht bij huis en hebben we wat gevonden in Kaatsheuvel. Een leuk resturantje met landelijke sfeer en vriendelijke bediening. Je hebt een beetje het gevoel alsof je bij iemand thuis bent, echt een heerlijk sfeertje. Goed, wij dus met de auto heen want het begint 's avonds immers al weer koud te worden, en gelukkig konden we practisch voor de deur parkeren. We hoefden dus niet ver te lopen voor we binnen waren, want het begint 's avonds immers al weer koud te worden. Binnen aan gekomen kregen we een tafeltje aangewezen en al snel hadden we uitgezocht wat we wilden eten. Ana heeft een herfst stoofpotje en ik spareribs gekozen wat allemaal prima in de smaak viel. Helaas een avondje alcohol vrij voor mij omdat ik hierna de nachtdienst heb, maar dat overleef ik wel. Dat haal ik van het weekend wel weer in. Met dikke pens en een voldaan gevoel stropelden we terug in de immers al weer koude herfst avond terug naar de auto. Uiteten altijd +1. Kou altijd -1. Op naar volgende maand. Heeft iemand tips?
Zeker een aanrader! Heerlijk gegeten en goede service. Mooie opmaak van de borden met lekker variatie van smaken.Eten: 5/5
Lang geleden dat ik ZO iets slechts voorgeschoteld kreeg. Een IGLO magnetronmaaltijd smaakt nog beter. Lams?rack van 400 gram waarvan 350 gram bot met grote homp vet erop. Gewoon niet te vreten. Zo ook de vis van heel matige kwaliteit. Groenten niet vers verschrompelde bonen Spinazie oud en verkleurd. En dan ook nog heel behoorlijke prijzen! Op de kaart staat nota bene vermeld bereidt door een chef-kok??!! BahBah
Eten is er uitstekend. De grote van de porties zijn goed, de presentatie mooi en de smaak heerlijk. Mijn man had wat last van de knipperende lampen die aan de bediening laten weten dat er gerechten in de keuken klaar staan. Dit leiden hem erg af van het gesprek aan tafel. Maar dat mag de pret niet drukken. Groot compliment voor de gastvrouw die avond. Ondanks dat er op een dinsdagavond aardig wat tafels bezet waren runde ze het in haar eentje. Ze bleef rustig, bleef beleefd en had tijd voor de gasten. Deze avond is zeker voor herhaling vatbaar.
Onverwacht hier verzeilt geraakt. Maar ons niet beklaagt. Lekker eten, priis kwaliteit is top, vriendelijk bediening. Uitzicht van terras is geen weerspiegeling van het mooie aangename interieur binnenin.
‼‼Wat een farce.. ‼‼ nog nooit zo teleurgesteld in een restaurant. De bediening in eerste instantie chagrijnig. Dan me bier doodgeslagen in het glas.. kan gebeuren, maar hoe los je t op..?? Door een ander glas om te spoelen in de zeep en deze vervolgens aan tafel, al morsend, over te gieten vanuit t oude doodgeslagen glas in het nieuwe... prijs van de tripel een euro of 7... Hierop toch maar besloten hier niet te gaan eten.. reactie van t personeel:"kunnen we opnieuw beginnen?".... Uhhh nee! Nooit meer wat een tent.. Mijn advies aan eenieder die denkt ik wil leuk uit eten.. GA ERGENS ANDERS HEEN!!! Mij zien ze hier niet meer #telegraaf #michelin #wheretoeat #kaatsheuvel #uiteten ‼‼Update:‼‼ Bijna een week later ‼‼ reageerd dit "restaurant" met de zogenaamde reactie dat gasten voor en achter ons reageerden... Tuurlijk! dat weet u nog precies en u bent ook bij ons aan tafel geweest natuurlijk Die hebben er niet eens wat van meegekregen... dus uw reactie slaat echt nergens op. Daarnaast bent u wss net zo chagrijnig als het "personeel" dat bij u werkt en tegen kritiek kunnen jullie dus niet... misschien een goed idee om uw Google account te verwijderen??? Zal een succes worden daar Wij hebben elders gelukkig heel goed gegeten en dat kan ook gewoon in kaatsheuvel.
Fantastisch gegeten! Heel vriendelijk en correct bediend. De menukaart is samengesteld op een, zo divers mogelijk publiek. Van ossenhaas puntjes en tournedos tot aan een 500gr zeetong voor een heel goede prijs. Voor de kindjes is er een eigen menukaart met kleurplaten en potloden. Alles was perfect, ook de friet. Goede wijnen, lekker bier en zelfs een advocaatje met slagroom als quilty pleasure.
Vandaag eten afgehaald en het was top!!! Alles zeer netjes verpakt en goed heet thuis aangekomen. Zelfs stond er op de bakjes met vlees en vis dat je het nog kon doorwarmen als dat nodig mocht zijn. Dit is zeker voor herhaling vatbaar en het zou geweldig zijn als deze mogelijkheid blijft.
Wat een super leuke bistrot in Kaatsheuvel. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs. Elke gang was een feest. Vriendelijke bediening. Een aanrader voor na een dagje Efteling.
Net voor sluitingstijd gebeld en nog lekker kunnen eten met 7 personen! Dikke aanraderEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid