facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lawei - beeldende kunst

De Lawei - beeldende kunst

Geschiedenis

De expositieruimte de galerij, onderdeel van Schouwburg De Lawei, is voor Friesland een unieke expositieruimte voor hedendaagse kunst.

Beeldend kunstenaars uit Noord-Nederland exposeren hedendaagse beeldende kunst. Maar ook kunstenaars uit de rest van Nederland die belangwekkend, vernieuwend of avontuurlijk zijn, en dus ook voor Friesland interessant zijn om te laten zien, vinden er hun expositieruimte.

Vaak hebben de exposities raakvlakken met dat wat op het podium in Schouwburg De Lawei te zien is.


Reguliere openingstijden:
Donderdag t/m zondag: 14.00 uur - 17.00 uur (ingang Gauke Boelensstraat) en voorafgaand aan, tijdens de pauze van, en na voorstellingen in Schouwburg De Lawei.

Exposities in de galerij zijn gratis te bezoeken.

Adres: Laweiplein 1, 9203 KL Drachten
Telefoonnummer: 0512335025
Stad: Drachten
Route: Laweiplein 1
Postcode: 9203 KL



op zoek naar gerelateerd: De Lawei kaarten Bestellen, Lawei openingstijden, De Lawei Drachten programma, Lawei Drachten corona, Muziek in De Lawei, Plattegrond De Lawei Drachten, Kerstmusical Lawei, Grote zaal Lawei
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expositie ERROR 2018 Expositie ERROR 2018 1 km EIND EXPOSITIE: ERROR, EXAMENSTUDENTEN MEDIAVORMGEVING ART & DESIGN DRACHTEN.
Buisman-Atelier. Buisman-Atelier. 2 km Buisman atelier is de thuisbasis van Maaike en Mief met toevoeging van wisselende kun...
LF Atelier Kukeluusje LF Atelier Kukeluusje 2 km Welkom op mijn site. Het is mij een eer om je hier te ontmoeten. Op deze site kunnen ...
Atelier Margreet Boonstra Atelier Margreet Boonstra 4 km Vertaald door Google Geweldige artiest, geweldig kunstwerk!! Origineel Magnificent a...
Recensies
Ik word hier tegen me eigen wil heen gestuurd zodat ik uren lang kan knutselen, maar ik zit niet meer op de peuterspeelzaal en ik wil me eigenlijk gaan vastknopen aan een touw. Dit ga ik vanavond ook doen, dit was mijn laatste bericht van me leven. Doei doei.
Keurig! Voldoende parkeergelegenheid vlakbij, goed toegankelijk, vriendelijk personeel, prettig binnenklimaat, prima acoustiek, goede beenruimte en goed meubilair....behalve de breedte van de stoelen: je komt regelmatig ongewild met de bezoeker naast je "in gevecht" om gebruik van de armleuning ertussen. Anders was de 5e ster een feit geweest.
Met de kleinkinderen naar buurman en buurman geweest, een uur een aardige voorstelling voor de prijs van €19, ook voor een kind van 4........ volgens Stef Avezaat moet de Lawei voor iedereen toegankelijk zijn.....is natuurlijk niet zo met deze prijzen.
Alle faciliteiten zijn zeer netjes en goed. De temperatuur in de zaal was voor mij aan de hoge kant. Had het erg warm en daardoor zat ik niet helemaal lekker.
Gezellige avond uit gehad met mijn dochter. Het was niet helemaal wat we ervan hadden gehoopt, maar daar kan de schouwburg niets aan doen natuurlijk. Samen even weg is op zich al een feestje.
Mooi theater met een zeer afwisselend programma. Ruime zitplaatsen met goede stoelen. Een pauzedrankje is bijna altijd bij de prijs inbegrepen. Personeel zeer gemoedelijk en gastvrij, Je kunt er vlakbij gratis parkeren Kiryat Onoplein en er zit ook een leuke bar in de schouwburg. Het is midden in het centrum van Drachten.
Prima theater, vriendelijke mensen en lekker theaterdiner. Goed parkeren in garage op loopafstand voor 4 euro. Theater is aanrader.
Sfeervol theater waar de stoelen heerlijk zitten, personeel je gastvrij ontvangt. Gratis drankje in de pauze of na de voorstelling.
Fantastische voorsteling van Jan Kooijman. Jammer dat er na het begin van de voorsteling nog mensen werden binnen gelaten. Dat stoorde.
Mooi theater vriendelijk en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid