facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Langhaarspecialist

De Langhaarspecialist

Info

De Langhaarspecialist formule.
De garantie voor goede extensions.

Adres:
Telefoonnummer: 0617524781
Stad: Almere-Stad


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00

Recensies
Ik word altijd vriendelijk ontvangen met een heerlijke kop thee. Altijd gezellig met de leukste gesprekken, de laatste keer moest ik savonds naar een verjaardag dus heeft Brenda mijn haar prachtig in model gebracht. Veel verstand van zaken en daarom heb ik haar al bij veel anderen geadviseerd.
Gisteren weer nieuwe extensions laten zetten. Ik word hier zo blij van. Ik heb zelf doordat mijn haar ooit verbrand is geweest ontzettend dun haar. Zodra ik de deur uitloop voel ik me meteen zekerder. Daarnaast is het er altijd gezellig en wordt ik goed geïnformeerd. Je bent er geen nummer, het voelt alsof je op visite gaat.Service: Haarextensies
Als je een nikkelallergie heb en ga dan vooral niet naar deze salon. Er word geen informatie over gegeven en het kan dus zomaar gebeuren dat je onzekerder de deur verlaat dan dat je binnen gekomen ben doordat je haren zijn uitgevallen. Ondanks dat deze "dame" zelf een nikkelallergie heeft houdt ze wijs haar mond. Klachten neemt ze niet serieus en heeft dan een asociale manier van communiceren! 1 van haar medewerksters is wel erg aardig. Daar is dan ook die ene ster voor.
Fantastische salon....lieve mensen allemaal !! Ondanks ik zwaar allergie heb voor van als en nog wat onder andere ook nikkel .... Heb ik nooit geen last gehad van een allergische reactie of iets.... Heb bij deze salon al meerdere keren extensions laten zetten en er echt heel erg van genoten .. Je wordt er heel vrolijk van en bovendien beYOUtiful Dus vandaar mijn 5 sterren
Vandaag weer blij de deur uit! Al een paar maanden superblij met mijn haar. Nu was er even een probleempje en ook dat is weer super netjes opgelost! Service en kwaliteit zijn dik in orde! Ik ben blij met de langhaar specialisten!!
Al 1,5 jaar superblij met mijn haar. Ik heb kort dun haar en kreeg een advies waar ik zelf nooit aan gedacht had. Nu zo trots op mijn kapsel. Ik ben blij met de langhaar specialisten!!
Wat een fijne salon! Aardig en servicegericht personeel, goede voorlichting en ze nemen de tijd voor je! Naast de kundigheid van De Langhaarspecialist, beschikken ze ook nog eens over een dosis gezelligheid. Kortom, een aanrader!
Al een jaar dik tevreden met mijn mooie haar!
Zo blij met mijn haar!! Haar tovenaars zijn het!
Vertaald door Google Bovenkant! Origineel Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid