facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lange Muur

De Lange Muur
Adres: Gildenburg 92 , Gouda 2804 VK, NL
Telefoonnummer: 0182 532 081
Stad: Gouda
Route: Gildenburg
Huisnummer: 92
Postcode: 2804 VK



op zoek naar gerelateerd: de lange muur terneuzen, de lange muur brunssum, de lange muur menukaart, de lange muur meerkerk, de lange muur emmeloord, chinees de lange muur, de lange muur rolde, de lange muur zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rose Garden Rose Garden 1 km Echt genoten! Lekker eten. Geweldige bediening. Met twee mensen een vol restautant be...
Atlantis Atlantis 2 km Echt voor iedereen is er wat te vinden , veel wordt vers gemaakt. Dus 2 enhalf uur sc...
Li's Garden Li's Garden 4 km Eten was vrij standaard chinees, niets op aan te merken. Bediening was erg matig, er ...
Recensies
Nieuwe eigenaar heeft het een en ander duidelijk goed met de kok af kunnen stemmen. Ik had een Nasi Rames speciaal gekozen. Eigenlijk een no go om dat bij een Chinees restaurant te bestellen maar ik had er gewoon zin in. Wat een verschil met voorheen, nu wel mals en smaakvolle vleesgerechten met diverse verse groentes, goede kipsate + kippenpoot, gebakken ei en een bak met lekkere nasi dus geen witte rijst. Ik wens deze kanjers heel veel succes!!! Groetjes, Michael.
Ik heb daar gisteren 3 loempia's Lange Muur gehaald. Was erg lekker. De mensen daar werken keihard. Ik had hier nog nooit wat besteld, maar je kunt je je bestelling beter van tevoren doorbellen, want de wachttijden zijn behoorlijk lang.
Tegenwoordig alleen maar afhalen, maar lekker eten, veel keus, snel klaar en ruim voldoende om twee keer van te eten, Top! Parkeren: Bij winkelcentrum, volop parkeergelegenheid.
Net kerstmenu genomen valt erg tegen halve schaal met sla.paar stukjes droge vis.kleine brokjes vlees was eigenlijk niet genoeg voor drie personen.1keer maar ook nooit meer.heb het ook kenbaar gemaakt aan het personeel.mij zie je daar niet meer.toetje zat er niet eens bij.en voor die prijs.en het was ook niet lekker.pak bami van de Lidl smaakt beter.volgend jaar blijf ik gewoon weer lekker thuis.bedankt restaurant de lange muur voor het verpesten van mijn kerstavond.
Goed betaalbaar eten en snelle levering. Helemaal blij! Parkeren: Winkelcentrum dus meer dan genoeg plaats.
Prima restaurant voor afhalen. Goede kwaliteit. Het restaurant deel is helaas gesloten.Eten: 5/5
Heerlijk eten. Flinke porties. De gebakken banaan valt wat tegen. Telefonisch bestellen is handig, anders kan de wachttijd nogal oplopen.Eten: 5/5
Heerlijk eten en altijd snel klaar! Prijzen wel aan de hoge kant. Voor 3 bakken eten in totaal bijna 40 euro kwijt. Maar echt beste Chinees in Gouda en heb er veel geprobeerd!
Populair restaurant waar vooral lekker eten wordt gehaald voor schappelijke prijzen. Ruime parkeerruimte. Tel. bestellen scheelt wachttijd. Speciale dieetwensen: Vegetarisch bestellen mogelijk. Keuze menues zijn lekker en goedkoop.
Heerlijk eten! het was een genot. Na het bestellen was de bestelling ook zo klaar. Echter is het wel aan de hoge prijs. Bij twee andere Chinese restaurants die ook nog bezorgen ben ik minder geld kwijt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid