facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lange Menstore

Info

Sinds 1896 zorgen we er al voor dat mannen goed gekleed gaan.



"Ons vak is dat u goed gekleed gaat."
Adres: Voorbaan 17, 1271 RR Huizen
Telefoonnummer: 035-5260991
Stad: Huizen
Route: Voorbaan 17
Postcode: 1271 RR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingzaak Huizen, Herenkleding Utrecht, Jones en Jones Rhenen, Jones en Jones Zutphen, Jones en Jones Maarssen, Jones en Jones Bodegraven, Jones en Jones Apeldoorn, Jones & Jones Assen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
corduroyHuizen corduroyHuizen 58 meter Eerlijk gezegd houd ik niet van winkelen. Ik vind het heerlijk om gewoon in een pasho...
Recensies
Top zaak, vriendelijk behulpzaam mooie merken
Perfect geholpen afgelopen week, meneer heeft me alles laten zien en gebruikte zijn expertise om me door de merken/modellen heen te helpen.
Last minute een kostuum nodig. Werd net ontvangen, kopje koffie en werden direct geholpen. Binnen 4 uur overlijden had ik een op maat kostuum. Het is kwaliteit kleding dus niet echt "goedkoop"
Prima zaak, leuke jongen die ons kundig hielp
Wanneer je er ook komt en door wie je ook wordt geholpen het personeel is altijd zo vriendelijk en behulpzaam. Doen echt alle moeite om aan je wensen te voldoen.
Zeer goed advies. En mooie items. Voor elk wat wils.
Nette mooie winkel, kundig en behulpzaam personeel, erg goed assortiment. Goede service en in geval van garantie wordt het keurig afgehandeld. Wel prijzig, maar dat past wel bij de kwaliteit die geleverd wordt.
Niet goedkoop, wel kwaliteit! En altijd prettig geholpen. Kop koffie erbij... helemaal goed!
Het is een prachtige winkel met kundig een vriendelijk personeel. Er is ook veel aandacht voor de klant.
Beschamend gedrag uit de hoogte. Onbeschofte behandeling van klanten. En wanneer aangesproken, simpelweg genegeerd en geblokkeerd. Nooit van mijn leven zet ik daar nog voet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid