facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Landbouw Wassenaar

De Landbouw Wassenaar

Info

Lunch | Diner | Terras | Vergaderen | Feesten | Privat Dinning | Eten afhalen

Geschiedenis

Wij heten u van harte welkom voor lunch en diner bij Restaurant De Landbouw Wassenaar. Ook voor private dining, vergaderingen en partijen heeft De Landbouw een prachtig aanbod! We hopen u binnenkort te mogen ontvangen!



"Als je van Den Haag naar Wassenaar rijdt, of andersom, kom je langs “De Landbouw”. Eénmaal gestopt en gratis geparkeerd blijkt er dus ook een lommerrijk terras aan een vijver met waterlelies te zijn. Zittend of loungend op het zelfontworpen terrasmeubilair met gezellige open haarden heb je een fantastisch uitzicht op de weilanden met koeien. En er is zelfs een hondenbar.Het enthousiaste jonge team, onder leiding van Robert Jan, serveert dagelijks vanaf half elf een ruime keuze uit de spijs- en wijnkaart met veel producten van het seizoen. Ongestoord genieten van de gerechten van de koks en en de gastvrijheid van de bediening.Lekker landelijk loungen… het is maar 5 minuten rijden vanaf het centrum van Den Haag!"
Adres: Zijdeweg 58, 2245 BZ Wassenaar
Telefoonnummer: 0705118965
Stad: Wassenaar
Route: Zijdeweg 58
Postcode: 2245 BZ


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 22:00
Dinsdag: 10:30 - 22:00
Woensdag: 10:30 - 22:00
Donderdag: 10:30 - 22:00
Vrijdag: 10:30 - 22:00
Zaterdag: 10:30 - 22:00
Zondag: 10:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: De Landbouw Wassenaar geschiedenis, Restaurant De Landbouw Wassenaar menu, De Landbouw restaurant, Zijdeweg 58 Wassenaar, Restaurant De Landbouw Goes, Maandmenu Landbouw, De Landbouw Wassenaar Social Deal, de landbouw, goes menukaart
Recensies
Spontane lunch op een zondagmiddag, volledig verrast door de kwaliteit en het niveau van de keukrn. Smaak, creatief, beleving. Service goed en vriendelijk. Aanrader.
Gelegen op de grens tussen Den Haag en Wassenaar in een prachtige verbouwde boerderij. Ruime parkeergelegenheid rondom de locatie. Heel groot en sfeervol terras met diverse hoekjes en zitjes, maar ook voor grotere gezelschappen. Binnen het restaurant staan de tafels ruim opgesteld met centraal gelegen de bar met een aantal hoge tafels. Op de 1e verdieping kan je terecht voor vergaderingen of voor private dining. Zowel de lunch als dinerkaart biedt een zeer uitgebreide keuze: de Landbouwburger, Tomahawk steak, maar vitello tonnato en eggs benedict. Gerechten worden mooi en smaakvol opgediend. Bediening is vriendelijk en gastvrij. Aanrader voor wie wilt genieten op een mooi terras in de zomer.
Medio januari 2023 De Landbouw bezocht. Het eten was lekker, maar daar eindigt mijn positieve feedback. Zonder dat het druk was duurde het erg lang voordat de bestellingen gereed waren. Wat verder opviel was het aanbieden van drankjes; dit gebeurde aan het begin van de avond en daarna nooit meer; de serveerster wierp gedurende de avond wel meermaals een blik op onze lege tafel, maar concludeerde blijkbaar dat wij vast niet meer dan een glas op de avond wilden. Zonde, want met het eten, hoewel het overigens niet veel was, was niets mis.
Lekker gegeten al viel het toetje wat tegen. Prijs kwaliteit kan beter, erg kleine porties. De bediening die wij hadden was zeer slecht en onbeschoft. We werden voor zeikerds uitgemaakt na de vraag of de koffie onderweg was. 20 minuten wachten op een bakkie lijkt me onnodig. Ook op andere momenten lang moeten wachten terwijl de zaak lang niet vol zat. Jammer, geen aanrader.
Van het weekend voor de tweede keer een weekendbox gehaald bij de Landbouw. Wat een service, vriendelijke ontvangst en heerlijke maaltijden weer! Genieten met een grote G voor een zeer schappelijke prijs kwaliteit verhouding. Keep up the good work!
We hebben vanmiddag een thuisbox gehaald met een vijf gangendiner. Dikke complimenten over hoe verzorgt de box eruit ziet. De uitleg is geweldig; hetgeen je zelf hoefde te doen, viel reuze mee. De oven aanzetten op 180 graden en één keer iets in de magnetron. De hele maaltijd was heerlijk!!! De moeite meer dan waard. Hartelijk bedankt voor deze geweldige ervaring!
Complimenten voor de bediening. Weten goed wat ze moeten doen en doen het met plezier. Eten was niet echt mijn smaak maar dat is mijn persoonlijke mening. Zag er wel heel netjes en mooi uit allemaal. De sfeer was ook heel gezellig.Eten: 3/5
Tja....Eten is heel goed.Wijnkaart ook.Bediening top...Maar de inrichting en dan vooral de restaurantbanken/kleurstelling in zijn geheel daar zijn wel wat verbeterpunten..In die regio nu weinig concurrenten maar dat gaat veranderen...Wordt dit wel ingewikkeld concept terwijl locatie top is
Eten is goed. Wel redelijk volgepropt met tafeltjes zodat je zigzaggend door het restaurant moet. Parkeerplaats zeer glad, had niet het idee dat er gestrooid was.
Jaren voorbij gereden en nu eindelijk wens gaan eten. Wat een geweldig restaurant! Prachtige kaart, toffe bediening en geweldig eten. Dikke aanrader
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Landbouw Wassenaar met het openbaar vervoer


Den Haag, Zuidwerflaan 310 meter
43
44
Den Haag, Zuidwerflaan 330 meter
43
44

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid