facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor de Lamme Goedzak

de Lamme Goedzak
"Sinds 2001 runt Theo van Schie samen met zijn zoon Koen van Schie restaurant Lamme Goedzak. Dit restaurant is gebouwd in 1978 en gestart onder de naam Grillotheek. Jaren later is de naam Lamme Goedzak aan de gevel gehangen. Deze naam komt uit de boeken van Tijl Uilenspiegel. Een Lamme Goedzak stond bekend als iemand die hield van gezelligheid, lekker eten en drinken.Lamme goedzak is een gezellig en sfeervol restaurant aan de Noordwijkse kust, waar gezelligheid en kwaliteit voorop staat. Wilt u een leuke avond uit eten of alleen gezellig een drankje drinken aan de bar? Bij Lamme Goedzak is alles mogelijk.Nieuwsgierig geworden? Kom dan gewoon gezellig bij ons eten."
Adres: Parallel Boulevard 18 , Noordwijk aan Zee 2202 HP, NL
Telefoonnummer: 071 361 2083
Stad: Noordwijk aan Zee
Route: Parallel Boulevard 18
Postcode: 2202 HP



op zoek naar gerelateerd: de lamme goedzak noordwijk, de lamme goedzak lebbeke, de lamme goedzak vrouwenpolder, lamme goedzak menukaart, de lamme goedzak damme, menukaart de lamme goedzak noordwijk, de lamme goedzak breda, de lamme goedzak boot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant DUTCH! Restaurant DUTCH! 499 meter Goede bediening mooie gerechten en wijnkaart mag er zijn.
Villa de Duinen Villa de Duinen 512 meter Wij hebben hier 2 nachten doorgebracht na ons huwelijk. Erg mooi hotel met heerlijke ...
Recensies
2023 review: Wederom een keertje naar de Lamme Goedzak met koningsdag! Wat zit je hier toch lekker. Eten is goed, een heerlijke uiensoep vooraf en rundersukade als hoodgerecht. Echt heeeel goed. Ook de bediening is helemaal top. De enthousiaste dames zorgen ervoor dat je glas goed gevuld blijft. Geweldige avond gehad en tot volgende keer. 2020 review: Leukste en gezelligste restaurant van Noordwijk. Echt goed eten tegen een redelijke prijs!
-Prijs goed naar de gerechten die worden geserveerd. -Een gerecht wordt door een klein detail anders geserveerd wat je b.v. een keer eerder hebt gegeten -Weekmenu gevarieerd -Elke woensdag en zondag biefstuk avond. Bediening komt met regelmaat langs om te vragen of het naar wens is, vriendelijk. Kindvriendelijkheid: Kindermenu Rolstoeltoegankelijkheid: Goed toegankelijk Speciale dieetwensen: Je kan aangeven wat je wel en niet kan nuttigen bv gluten etc
Over enthousiaste bediening. Overpriced Zeer matige Spareribs die geadverteerd worden als best in town. Als dat waar is wil ik de rest in Noordwijk niet proeven. gezien de snelheid waarmee het geserveerd werd na bestellen, moet het wel gemagnetroneerd zijn. Klein schaaltje gebakken aardappel partjes gemagnetroneerd? En coleslaw uit de de jaren 80 fantasieloos en smakeloos dus ja voor 20 euro vind ik dat overpiced.
Het ontvangst was was erg vriendelijk. Het eten is heerlijk! Leuke gerechten buiten de kaart om. Het gebeurt niet vaak dat al het personeel zo gastvrij is.
Afgelopen weekend samen met mijn vriendin gedineerd bij De Lamme Goedzak. Wat een aardig en vrolijk personeel en een leuke knusse ambiance! We hoefden ook niet lang te wachten op ons eten. Als voorgerecht hadden we de slakken en de carpaccio, volgens mijn vriendin waren de slakken echt overheerlijk! De carpaccio was goed. Daarna hadden we de sliptongen en de rib-eye als hoofdgerecht. Dit was ook erg lekker en perfect voorbereidt! Als dessert hadden we de kaneel-crème brulee met twee speciale koffies. Al met al echt super lekker gegeten en erg gezellig gehad. Zeker een aanrader!
heerlijk gegeten, bediening was prima. Eigenaar deed er alles aan om z’n gasten naar het zin te maken. lekkere wijntjes en fijne biertjes van de tap. Gelukkig wordt hier de boel niet volgepropt met mensen, om zoveel mogelijk te verdienen!
Heerlijk gegeten op Valentijn. Heerlijk menu met shared voorgerecht, Surf en Turf als hoofdgerecht en een thema dessert. Enthousiaste bediening, heerlijk eten en fijne en snelle service. Wij hebben een top avond gehad.
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening, snelle service. Naast de kaart ook lekkere aspergesoep en roodbaars met mosselen. Zeker aanrader!Eten: 5/5
Wat een lekkere gerechten, goede vriendelijke bediening, leuke locatie en prettig geprijsde eet gelegenheid. Hier komen wij zeker terug! Een absolute aanrader!
We hebben hier op een zaterdagavond gezellig kunnen eten, ook al was het erg druk. De kaart is niet erg uitgebreid, maar gevarieerd zodat iedereen lekker kan eten. Ook de desserts zijn zeer bijzonder en de moeite waard. De wijn was goed, maar keuze uit 2 rode wijnen...uitstekend restaurant voor een gezellige avond!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid