facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lachende Koe

De Lachende Koe
Adres: Kleinzand 35 , Sneek 8601 BE, NL
Telefoonnummer: 0515 423 261
Stad: Sneek
Route: Kleinzand 35
Postcode: 8601 BE



op zoek naar gerelateerd: Lachende Koe menu, De Lachende Koe Leeuwarden menu, De Lachende Koe Drachten, De Lachende Koe Drachten menu, De Lachende Koe Emmeloord recensies, De Lachende Koe Goes, Lachende Koe arrangement, De Lachende Koe friesland
Recensies
Aardig personeel en goed eten. Goeie kwaliteit prijs verhouding
Afgelopen zondag met 8 man gegeten. Eerste indruk was een donkere sfeer. Voorgerecht en hoofdgerecht werden erg snel geserveerd waarna het extra opvallend was dat het dessert wat langer op zich liet wachten. De biefstuk had volgens ons beter gekund maar de overige gerechten waren prima. Extra portie friet op verzoek van de bediening gekregen, netjes. Toiletten waren naar mijn mening te vies. Dit was een momentopname maar tijdens het eten niet heel prettig. Voor de rest een fijne avond gehad.
Het was heerlijk, er ging wat fout bij bestellen als compensatie een tegoedbon. Wat eigenlijk overbodig was maar service dus dikke 10+
Lekker gegeten voor een schappelijke prijs. Het concept van de Lachende Koe, is dat je een 2- of 3-gangen menu neemt fixed price, meeste drankjes zitten ook in deze prijs. Het eten is prima, en het personeel is vriendelijk. In de tijd van de SARS pandemie, staan tafels verder uit elkaar, en dat brengt rust in het geheel. Wij hebben buiten gegeten, en dat was prettig. Het herentoilet heeft een kleine opknapbeurt nodig, want de spoelknop van het toilet was defect. Verder ontbraken handdoekjes om je handen af te drogen dit was het geval in zowel het heren en dames toilet. Dit is iets wat ten tijde van de pandemie wel een issue is, denk ik. Afgezien van deze kleine dingetjes, prima gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.
Eten was oké. Drank inclusief met de maaltijd maar de obers lopen zo voorbij je lege glazen. Je moet ze echt aanhouden en om drinken vragen. Je zit er lekker aan het water. Drinken voor de hond zou worden gehaald maar werd niet gebracht. Al met al zijn er wat verbeterpunten maar op zich kun je er prima even eten.
Gisteravond met 5 personen 1 klein bakje friet, aardappelen en groente terwijl er naast ons 2 personen dezelfde hoeveelheid op tafel.Onze dochter had 9 frietjes bij haar kipnuggets,hebben we dus extra moeten bestellen. Kwaliteit van eten over het algemeen zeer matig.
De cliënten genoten met volle teugen van het kerstdiner , Bedankt namens hun voor de gezellige middag op 1ste kerstdag
Het concept en het eten is goed, maar soms wordt het restaurant wel erg vol gepropt. Aan de ene zijde zaten drie grote groepen, wij werden met vier personen daarnaast onder een poort geplaatst. Tijdens het eten was het voeren van een gesprek aan onze tafel moeilijk, we konden elkaar niet meer goed verstaan. Verder is het eten nogmaals erg goed en lekker. We komen zeker nog eens terug.
De prijs-kwaliteit verhouding is prima. Bij een leeg glas wordt er gelijk een nieuw drankje aangeboden. Bediening kan soms ietsje duren, maar dat is op drukke avonden ook wel te verwachten. De kaart is simpel, maar de gerechten zijn goed. Leuk dat dit concept weer terug is in Sneek!
Eerder bij de lachende koe in Harlingen geweest. Wij hadden gedacht dezelfde gezellige sfeer en lekker eten in Sneek te vinden. Dit viel echter wat tegen. Personeel is fatsoenlijk, prijs/kwaliteit verhouding is op zich oké maar niets vergeleken met de bovengenoemde vestiging.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid