facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De la Roy Isolatie & Design BV

De la Roy Isolatie & Design BV

Info

Bij De la Roy Isolatie & Design ben je op het juiste adres voor op maat gemaakte EPS (piepschuim) en XPS producten. Kijk ook eens op www.delaroy.nl

Geschiedenis

Bij ons ben je op het juiste adres voor op maat gemaakte EPS (piepschuim). Het snijden van letters, logo’s maar ook het frezen van kunstwerken of modellen is ons dagelijks werk. Ook de afwerking met een coating kan door ons gedaan worden. Dit kan een watergedragen verf (latex) zijn of een polyurea coating, maar ook betonplex of een print.



"Bij De la Roy Isolatie & Design bent u op het juiste adres voor op maat gemaakte EPS geëxpandeerd polystyreen en XPS producten. EPS en XPS zijn veelzijdige producten die door middel van de juiste technieken gesneden of gefreesd kunnen worden tot een veelbelovend eindproduct. Andere benamingen voor EPS zijn ook wel tempex, piepschuim, isomo en styropor. Een andere benaming voor XPS geëxtrudeerd polystyreen is styrofoam.Wij denken graag samen met u na om tot de juiste oplossing voor uw vraag te komen. Het snijden van letters, logo’s in kleine en grote vormen maar ook het frezen van kunstwerken of modellen is ons dagelijks werk."
Adres: Oost-Om 59, 5422 VX Gemert
Telefoonnummer: 0492 370 067
Stad: Gemert
Route: Oost-Om 59
Postcode: 5422 VX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Piepschuim verpakking op maat, EPS bouwelementen, EPS blokken, EPS stroken, Piepschuim blokken, EPS woning
Recensies
Ik werk met mijn bedrijf ASCONontwerp al jaren samen met De La Roy om woningen te bouwen van EPS. Zij voeren moeilijke snijprocessen perfect uit en denken goed mee. Planning is altijd in orde en het resultaat ook.
Voor Evoke zochten we een partij die ons logo in 3D kon namaken. Een fikse uitdaging, vanwege de bijzondere kleur en geometrische vorm van dit logo. Bijna geen enkele partij kon hem aangaan, tot we bij De La Roy uitkwamen. Perfect opgeleverd en zelfs extra kosteloze service toen eentje een mankement opliep tijdens het gebruik. Een aanrader!
Lintur opereert op het gebied van energie in, op en uit rivieren. Voor 2 projecten hebben wij intussen EPS-producten van De la Roy gebruikt; een schaalmodel van een stuk Waal-bodem en een binnenvaarttanker. Bij beide projecten is de communicatie, het mee-denken, het resultaat, feitelijk het totale plaatje érg prettig en goed verlopen. Je voelt je thuis bij De la Roy als ware het een deel van je eigen bedrijf. Óp naar het derde project !
Mooi project door De La Roy uit laten werken. Vakmanschap, goede prijs /kwaliteit verhouding en tijdig opgeleverd.
Prettige samenwerking, flexibel en houden zich aan de afspraak
Wat maken ze hier mooie spullen!
Prachtig bedrijf met veel kennis!
Fijne en goede samenwerking
Deze mensen zijn experts
Fantastisch werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid