facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kuip

De Kuip

Info

Jongerencentrum De Kuip

Geschiedenis

Hoewel De Kuip officieel een jongerencentrum is, dekt dat de lading niet helemaal. Maandelijks organiseren we disco's voor diverse leeftijdscategorieën, maar ook een PubQuiz, touwtrektoernooi, knutselactiviteiten, zang, Koninginnedag en een Festival Wereldwijd vinden plaats in en om De Kuip.

Met ongeveer 30 vrijwilligers, een beheerder en een jongerenwerker probeert De Kuip in te spelen op behoeften die er leven in Loon op Zand. Door activiteiten te organiseren wil De Kuip een invulling geven aan deze behoeften.

Iedereen die ideeën heeft om hieraan een bijdrage te leveren is van harte welkom om onder het genot van een Loons bakske koffie eens te komen buurten over zijn of haar idee. Kom eens langs!

Adres: Klokkenlaan 42, 5175NV Loon op Zand (gemeente)
Telefoonnummer: 0416363661
Stad: Loon op Zand
Route: Klokkenlaan 42
Postcode: 5175NV


Openingstijden

Maandag: 19:30 - 22:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kampeerboerderij Kampeerboerderij "Kuijpershoefke" 1 km Na dat mijn vaste camping gesloten bleek te zijn en er nog geen andere open waren in ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid