facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kruimel

De Kruimel

Info

De Kruimel is een trouw- en feest locatie voor bruiloften en partijen. Met de landelijke tuin en het zandstrandje is het een uniek plekje in Drenthe!

Geschiedenis

Geschiedenis:

De Kruimel was vroeger jarenlang een bakkerij annex kruidenierswinkel. Op ambachtelijke wijze werd daar het brood gebakken. In juni 1992 werd het pand door Dries en Carolien Pepping verbouwd tot een gezellig bruin café en ging er in plaats van brood bier over de toonbank. Het begon allemaal als hobby en de ‘kruimels’ maakten het weekloon goed.

Tegenwoordig:

Wat begon als café 24 jaar geleden is inmiddels uitgegroeid tot een prachtige intieme gelegenheid om een bruiloft of ander feest te vieren. Geen stijve zitfeestjes, maar informeel en ongedwongen samenzijn, dat is de persoonlijke formule van de Kruimel.



Adres: Dorpsstraat 11, 9462 PJ Gasselte
Telefoonnummer: 0599-565235
ln.lemiurked@ofni
Stad: Gasselte
Route: Dorpsstraat 11
Postcode: 9462 PJ



op zoek naar gerelateerd: de kruimel gasselte openingstijden, de kruimel bruiloft, de kruimel | trouwlocatie & feestlocatie gasselte, de kruimel leuven, de kruimel laakdal, de kruimel geel, de kruimel trouwlocatie & feestlocatie 9462 pj gasselte, de kruimel gasselte prijzen
Recensies
De Kruimel is een fantastische goed verzorgde trouwlocatie die van alle gemakken is voorzien. Wij hebben onze grote dag hier gevierd en enorm genoten! Alles was tot in de puntjes goed verzorgd. We hadden een prachtige winterwedding om nooit te vergeten!
Gedenkwaardige dag gehad, leuk personeel en een geweldige locatie. Zou er bijna om gaan trouwen
We hebben onze bruiloft gevierd bij de Kruimel en wat was dat geweldig. Bij ons eerste bezoek waren we direct verkocht. Het is zo’n geweldige locatie, prachtig onderhouden met een mooie, groene tuin. De locatie is prachtig versierd en biedt veel mogelijkheden zowel prachtig bij mooi weer als slecht weer. Voor onze intieme trouwerij de perfecte locatie. Het contact met de Kruimel is soepel verlopen, we kregen altijd snel antwoord en ze denken echt met je mee. Je hebt het gevoel dat bijna alles kan en mag. Altijd goede adviezen ontvangen en je merkt gelijk dat het team van de Kruimel heel getalenteerd is. Dat nam voor ons heel veel stress weg, want we konden volledig op hen vertrouwen. Al onze gasten waren ook vol lof over het personeel, echt een top team. Erg meedenkend, zeer vriendelijk, ze denken 10 stappen vooruit zodat wij ons nergens zorgen over hoefde te maken. De dag was echt perfect! Zeker een aanrader. We kijken met heel veel plezier terug naar onze trouwdag bij de Kruimel. Heel erg bedankt voor alle goede zorgen en de geweldige dag!
Wauw! Echt wauw wauw wauw! Wat een fantastische locatie. Wij zijn afgelopen zaterdag getrouwd bij de kruimel en het was in 1 woord geweldig! Wat een fantastische mensen werken daar! Enorm gastvrij, constant vrolijk en denken echt werkelijk aan alles! Super kind vriendelijk ook! De sfeer is geweldig en alles is tot in de puntjes verzorgd! Wij hebben echt een fantastische dag gehad! Wij zijn zo enorm blij dat we hebben gekozen voor deze locatie! Echt een enorme aanrader voor iedereen! Liefs Tessa en Gert Jan
Hier onze bruiloft gevierd. Echt een toplocatie! De locatie ziet er supermooi uit. Het personeel is vriendelijk en zorgt dat het je die dag nergens aan ontbreekt. We hebben echt een top dag gehad, met een superleuk feest met DJ Marcel.
Hier hebben we een geweldige bruiloft gevierd van onze dochter en schoonzoon. Geweldige locatie, zowel buiten als binnen. Geweldige tuin. Ook is het eten en drinken tot in de puntjes verzorgd. En natuurlijk niet te vergeten de medewerkers, erg vriendelijk en regelen alles tot in de kleine details. Na het feest heerlijk bij de Kruimel overnacht en hier 's morgens nog even heelijk ontbeten en nagekletst. Een aanrader.
Hier zijn mijn dochter en nu schoonzoon getrouwd. Prachtig in de tuin het jawoord gegeven. Een super locatie en geweldig personeel. En het eten is heel goed. De overnachting was heel goed geregeld. Fijn samen nog ontbeten is een prachtige afsluiter van deze mooie dag.
Prachtige feestlocatie, alles was tot in de puntjes goed verzorgd. Hapjes drankjes een warm buffet iedereen was vol lof over jullie. Binnen en buiten was het mooi in winterse sferen gemaakt
Superleuk! Als je aan komt zie je al de mooie accessoires, zodra je binnenstapt waan je je in een andere wereld, dat van A tot Z heel erg mooi aangekleed is en met veel authentieke details. Een supermooie trouwlocatie, aan alles is gedacht. Je kunt er zelfs blijven slapen. Zeer klantvriendelijk personeel. Dikke pluim!
Onze ervaring was geweldig, wat een top lokatie! Na een eerste bezoek waren we eigenlijk gelijk al verkocht. Het is een hele mooie lokatie, zowel binnen als buiten en is geschikt voor alle weer types. We zochten een all-in lokatie waar zowel de ceremonie, het eten en het feest gehouden konden worden. dat scheelt zoveel rondgereis! we hebben daardoor veel meer tijd kunnen besteden aan familie en vrienden. Alle vragen die we hadden, tussen ons eerste bezoek en de trouwerij werden snel, vriendelijk en zorgvuldig uitgelegd. We kwamen er al snel achter dat zij alles in goede banen zouden leiden en dat neemt een heleboel stress weg. Wij vertelden hun onze wensen en zij regelen het. Sommige van onze ideeën waren bij nader inzien niet altijd even bruikbaar, maar daar hadden ze hele goede adviezen over. Ze denken heel erg met je mee om er een geslaagde en vooral een relaxte dag van te maken. De trouwerij was een succes, mede mogelijk gemaakt door het vriendelijke personeel die duidelijk veel ervaring hebben. Vanuit de achtergrond leiden ze van alles in goede banen. Tijdens het feest werden de gasten ruim voorzien van drinken en hapjes Er was bij het einde van het feest werkelijk geen een gast die ons niet vermelde hoe geweldig de lokatie, de verzorging en het feest was geweest en hoe zeer ze hadden genoten. Men zegt wel eens perfectie bestaat niet, maar wij hadden een perfect wedding day! We willen deze toplokatie dan ook zeer warm aanbevelen bij iedereen die nog een lokatie zoekt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid