facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kruidwis

De Kruidwis

Info

De Kruidwis, van Jolanda van der Ben, is een kruidencentrum waar verschillende werkwijzen en richtingen elkaar ondersteunen en versterken.

Geschiedenis

De Kruidwis is een kruidencentrum waar binnen verschillenden werkwijzen en richtingen elkaar ondersteunen en versterken. Jolanda van der Ben, kruidentherapeute, geeft in haar kruidenpraktijk natuurgeneeskundige adviezen en maakt hierbij gebruik van kruidenproducten, Schüssler zouten, Bachremedies, Cosmic en Flowerremedies. In de sfeervolle kruidenwinkel is er ruime keuze uit honderden kruiden- en specerijen, kruidentheesoorten, etherische olieën en andere natuurproducten. Er zijn op aanvraag en op intekening allerhande workshops over en met geneeskruiden te volgen. Voor meer uitgebreide kruidenkennis wordt de cursus Kruiden in 'n Notendop gegeven. Kookliefhebbers kunnen deelnemen aan een keur van kookworkshops. Op aanvraag worden er lezingen gegeven, kunnen er op lokatie kruidentheeproeverijen plaats vinden, kleden wij een kraam aan met onze mooie proucten, verzorgen wij uw kruidenparty of kruidenverwendag. Ook worden er workshops verzorgd voor de bewoners van zorgcentra.

Adres: Engwijkpad 26, 5397 BG Lith (plaats)
Telefoonnummer: 06-38361907
Stad: Lith
Route: Engwijkpad 26
Postcode: 5397 BG



op zoek naar gerelateerd: De Kruidwis engwijkpad lith
Recensies
Een prachtige kleinschalige plek met veel kruiden, eigen kruidenmixen en honing, goed advies en leuke workshops!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid