facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kroonluchter

De Kroonluchter

Info

Bij de Kroonluchter in Hengelo kan je terecht voor stempels, inkt, stationary en stempelworkshops.



"Bij de Kroonluchter – Stamps & Stationery vind je van alles om je creativiteit vorm te geven. Wij verkopen stempels en inkt van Perlenfischer, stationery van Studio Stationery, bakkersgaren van Garn & Mehr, kaarten van Charlotte Sophie, washi tape van MT Masking Tape en verschillende accessoires voor het stempelen. We geven ook workshops stempelen. Onze artikelen zijn te koop via onze webshop, na afloop van een workshop en tijdens de openingstijden van het atelier."
Adres: Enschedesestraat 86, 7551 EP Hengelo, Overijssel, Netherlands
Stad: Hengelo
Route: Enschedesestraat 86
Postcode: 7551 EP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maik's tattoo's Maik's tattoo's 174 meter De shop voor kleur en zwart wit tattoos
Jam Kared Jam Kared 595 meter jam kaReD: Roel Dikken's creatie.ve.rsie vd Indonesische woorden cq het begrip 'jam k...
Kunstmarkt Tuindorp Kunstmarkt Tuindorp 2 km Heel leuke kunstmarkt op een geweldige locatie. Een absolute aanrader, met leuke en v...
By-richart By-richart 2 km ORIGINELE BEKENDE SCHILDERIJEN U HOEFT SLECHTS DE BTW TE BETALEN!
Mixed Media Art Linda Hagebeek Mixed Media Art Linda Hagebeek 2 km Ik maak Mixed Media Art op canvassen; flessen en eigenlIjk alles wat ik tegenkom. Vaa...
Carolines Creative Concepts Carolines Creative Concepts 3 km inspireren,brainstormen,maken van mooie dingen, gewoon de wereld samen mooier maken. ...
Recensies
De website ziet er mooi uit. Buiten dat je er door geïnspireerd raakt, is het ook heel handig dat er een verlanglijst is. Het bestellen is makkelijk en de bestelde producten worden vlot, met zorg en een persoonlijke touch verwerkt. Vaak krijg je er nog een klein extraatje bij, zoals kaarten of tags. Het is echt een feestje als je de bestelling uitpakt.
Wat een super leuke winkel. Enorme keuze uit stempels en labels. Snel verzonden, fijn persoonlijk contact en alles prachtig ingepakt. Online krijg je een goed idee hoe leuk de winkel in het echt is. Staat op mijn verlanglijst om langs te komen. Aanrader!
Super leuke middag gehad, erg vriendelijk ontvangen en we gingen met iets erg moois naar huis.
Wat een snelle en vriendelijke service. Mijn pakketje kwam als een echt cadeautje bij me toe. Verrassend leuk! Een aanrader.
Gisteren een workshop gedaan, wat een leuke avond en je gaat naar huis met mooi gemaakte kaarten en enveloppen. Dit is zeker aan te raden! en Ilone geeft je mooie inspiratie.
Snelle levering vanuit de webshop en ik werd heel vriendelijke geholpen aan de telefoon. Pakketje was mooi en persoonlijk ingepakt. Blij en heel tevreden!
Snelle levering, bestelling wordt met zorg ingepakt!
Gisterenmiddag rolletjes touw besteld, vanmorgen al binnengekomen, leuk verpakt en een lief briefje er bij! Echt top service! Dat verdient een goede review!
Hele grote collectie Perlenfischer stempels! En elke keer zo mooi ingepakt, een feestje om te openen.
Snelle levering...en.zo ontzettend leuk ingepakt....top hoor!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid