facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kroon Heerlen

Info

All you can eat sushi, Japanse grill en Chinees - het meest uitgebreide assortiment in Limburg!

Geschiedenis

Voor al uw lunch-, diner-, en cateringwensen!

Geniet nu van onbeperkt sushi en Japanse grill voor een vaste prijs! Naast de nieuwe uitgebreide kaart, bieden wij ook nog onze vertrouwde Chinese specialiteiten en wokgerechten aan. Voor ieder wat wils dus!

Geen tijd voor een uitgebreid diner of lunch? Geen probleem: De Kroon verzorgt ook afhaalmaaltijden en bezorgt ook thuis vanaf 15 euro.

Bezoek onze website voor meer informatie:
www.dekroonheerlen.nl

of Bel 045 523 2 543

Adres: Ganzeweide 51 , Heerlen 6413 GB, NL
Telefoonnummer: 045 523 2543
ln.nelreehnoorked@ofni
Stad: Heerlen
Route: Ganzeweide 51
Postcode: 6413 GB



op zoek naar gerelateerd: kortingsbon de kroon heerlen, chinees heerlen, de kroon heerlen menu, misato heerlen, sushi heerlen, yumi heerlen, sushi vandaag heerlen, rasa senang heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rasa Senang Rasa Senang 1 km De bediening was al traag toen we de eerste gasten waren. Nadat er een grote groep ga...
Mr Wok Mr Wok 3 km Fijne plek om even snel een take away box te bestellen. Eten is snel klaar en smaakt ...
Misato Misato 4 km Lekker eten! Maar vind de baas heel opdringerig. Niet klantvriendelijk. Geen lach te ...
Sushi Vandaag Heerlen Sushi Vandaag Heerlen 4 km Leuke locatie en personeel alleen jammer genoeg nog te weinig ingespeeld op mensen...
Recensies
Speciaal gevraagd om enkele VEGETARISCHE versies van gerechten, zit er gewoon kip en ham in! Bij telefonisch indienen van een klacht wordt laconiek gereageerd en slechts voorgesteld nieuwe gerechten te brengen alsof we dat nu nog vertrouwen, die geven we wel weg. Ze zien duidelijk niet de ernst van voedselveiligheid in. We zullen hier nooit weer bestellen.
Goede keuze voor “all you can eat “sushi Ruim restaurant, vriendelijk personeel. Heb je op of aanmerkingen wordt er meteen wat mee gedaan De Peking eend is onovertroffen lekker, vraag m wel met de saus apart : Het interieur heeft hier en daar wel een opfris beurt nodig ,maar vanwege een moeilijke Corona periode kan ik me voorstellen dat daar nog even niet de prioriteit ligt. Ik ben hier al heel vaak geweest en het is altijd goed. Er is geen buiten terras das jammer ,zeker in de mooie zomermaanden . Het is er wel lekker koel binnen, ook niet verkeerd bij 30 graden buiten temperatuur: Ik blijf hier graag terug komen.
Onze dochter werd ziek kwam waarschijnlijk niet door het eten tijdens de eerste ronde van het eten dus ben ik met haar naar huis gegaan mijn vrouw en onze andere 2 meiden zijn gebleven en hebben nog gegeten maar moest wel voor 2 volwassen en 3 kinderen afrekenen ondanks dat ik en onze jongste nog geen 3 gerechten hebben gegeten. Dus vandaar dat ik de service echt slecht vind.
Goed eten. Betaalbaar. Zowel sushi als ook chinees. Wensen bespreekbaar. Aardige en snelle bediening. Veel afhaal. Veel zitplaatsen. Gezellig en schoon. Zelf ben ik niet zo dol op chinees anders mijn gezelschap wel en toch kan ik goed meeeten door mijn wensen kenbaar te maken. Parkeren: Voor de deur voldoende maar ook langs de weg. Rolstoeltoegankelijkheid: Prima Speciale dieetwensen: Niet gevraagd
Mihoen was warm grote bak met veel taugé. En ik had kip Mihoen besteld. Bakabanaan was lekker. Mini loempia's 5 stuks voor €3,- erg duur. Kip stokjes met saus was lekker. Maar vondt het erg duur. €31,-Eten: 4/5
Heerlijk gegeten voor vaderdag daar. All you can eat incl drank, alles steeds vers bereid. Echte aanraderEten: 5/5
Vriendelijk personeel, redelijk lekker eten, niet top. We hadden het maand menu van alles wat en een babi pangang. De babi pangang en nasi waren heel lekker! In de nasi zaten flinke stukken prei, daar houden we wel van. In het maand menu zat een gerecht volgens mij iets van kip met knoflook of zo wat echt ongelooflijk zout was! Niet gewoon aan de zoute kant maar echt alsof het zout potje erin was gevallen. Hopelijk een eenmalig foutje.
Wat een slechte service!! en asociaal personeel!! bestelling klopte niet. Er miste 2 dingen. Opgebeld om te vragen hoe of wat, word je uitgemaakt voor leugenaar dat de bestelling wel zou kloppen. En dat we misbruik wouden maken van de situatie!! Eten verder is vrij prijzig en niet heel bijzonder qua smaak. Bestellen daar nooit meer!!!
Vanavond sushi besteld. Helaas was er iets mis gegaan en kregen we een compleet andere bestelling. Telefonisch contact opgenomen en alles werd opgelost. Top service! Dank jullie wel.
Algemene indruk: toe aan renovatie, opknap beurt. Eten wel redelijk goed, op desserts na. Ijskristallen in vriezerop ijs en smaakte vreemd, ijslepels in stilstaand water hygiëne vuil servies en matige keuze. Personeel wel vriendelijk. We hadden betere herinneringen, jammer. Hopelijk komt kwaliteit en uitstraling terug, was een fijn restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid