facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kromhouthal

De Kromhouthal

Info

Industriële evenementenlocatie in een creatieve omgeving, gelegen aan het IJ in Amsterdam Noord.

Geschiedenis

De Kromhouthal is gelegen op het bedrijventerrein De Overkant. Deze hotspot in Amsterdam-Noord is de nieuwe uitvalbasis voor creatief Amsterdam. De voorzijde van de hal bevindt zich aan de IJ-oever waar een panoramisch uitzicht over het water en over het centrum van Amsterdam op u wacht. Door de aanpasbare grootte en flexibiliteit van de ruimte is het geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen.

Daarom De Kromhouthal:
- Industriële & creatieve omgeving
- Goede bereikbaarheid
- Eigen haven
- Gratis parkeren
- Panoramisch uitzicht over het IJ en Amsterdam
- Meedenkend en flexibel team
- Snel internet
- Hoge klanttevredenheid en uitstekende referenties
- 24H vergunning
- Meerdere break-out ruimtes
- Ruim 5000m2

Adres: Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam
Telefoonnummer: 020 - 636 5250
Stad: Amsterdam
Route: Gedempt Hamerkanaal 231
Postcode: 1021 KP



op zoek naar gerelateerd: de kromhouthal geplande evenementen, kromhouthal capaciteit, de kromhouthal ade, kromhouthal plattegrond, kromhouthal agenda, kromhouthal kerstmarkt, kromhouthal geschiedenis, kromhouthal elrow
Recensies
Heel veel tattoo's mogen zetten tijdens de gezellige rommelmarkt. Wat een mooie lokatie zeg.
Leuke locatie voor een evenement, nu CrossFit. Was heel koud, heb de hele dag mijn jas aan gehad. Kan leuk in de omgeving wandelen. Is wel betaald parkeren.
Prachtige locatie voor ieder soort evenement. Megahroot maar zelfs al is t buiten bar en boos is t binnen lekker warm. Veel zalen en ene mooie open ruimte met uitzicht op de werf waar je ook nog wel eens mega jachten spot. In combinatie met de juiste cateraar en aankleding is deze plek echt een van de betere locaties.
Mooie locatie! Gelegen in Amsterdam Noord. interessant gebied wat betreft, wonen, werken, winkels,restaurants en de oude kernen zoals Floradorp. Vriendelijke medewerkers.
Feestje vieren? Fantastisch hier! Hier is historie geschreven. Industrieel, steen, beton en staal. En het ruikt hier al ruim 100 jaar naar olie. Het wordt naar wens omgebouwd tot JOUW event locatie.
En ook dit jaar was sneakerness hier super geregeld!
Hele mooi ruimte grote plek voor evenementen. Vooral handig als het parkeren betaald wordt door het event. Ze hebben zat ruimte.
Mooie evenementen locatie. klantvriendelijk. Zware security. Rolstoel vriendelijk. Kleine hapjes verkrijgbaar. Grote artiesten treden hier op. Openbare wc aanwezig. Geen honden . Kindvriendelijk tenminste als ze geen hoogte vrees hebben. Erg ruim.
Een gezellig wijnfeest gehad
Af en toe wordt hier een evenement georganiseerd, verder niet heel erg bijzonder. Grote hal, weinig akoestische mogelijkheden. De hal zelf stelt niet zo heel veel voor, waardoor er wel weer ruimte is om deze naar eigen smaak en keus in te delen. De hal is zelf redelijk goed bereikbaar met het OV en met eigen vervoer.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Kromhouthal met het openbaar vervoer


Amsterdam, Havikslaan 260 meter
38
Amsterdam, Havikslaan 270 meter
315
319
Amsterdam, Havikslaan 270 meter
38
Amsterdam, Hamerstraat 280 meter
315
319
38
Amsterdam, Hamerstraat 330 meter
38

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid