facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kristallenzwaluw

De Kristallenzwaluw

Info

Healing medium.
Mindfulness
Innerlijk kind therapie
Cursussen

Geschiedenis

Welkom bij De Kristallenzwaluw. Mijn naam is Kelly Schram en ben afgestudeerd als spiritueel begeleider aan de Aspi te Krommenie.
Mijn website: www.kristallenzwaluw.nl

Bij mij kan je een afspraak maken voor een persoonlijk consult, aura Reading en/of een Therapeutic Healing. Tevens kan ik je helpen met het kiezen van een Bach Bloesem remedie.

Wat is een Aura?
Iedereen heeft een eigen persoonlijke en unieke energieveld. Dit energieveld noemen we ook wel aura. Ook zijn er zeven hoofdchakra's die met je auralagen in verbinding staan. Dit energieveld bevat informatie over lichaam en geest.

Aura Reading:
Door middel van een reading lees ik je aura zoals die op dat moment is. Een reading biedt je zelfinzicht en werkt helend. Het geeft ruimte aan je eigen intuïtie, je ‘innerlijk weten’ .

Therapeutic healing:
Hierbij lig je ontspannen en comfortabel op de massagetafel. Ik behandel met mijn handen je aura en chakra's om zo je energieveld te reinigen en in balans te brengen:
Je zelf helend vermogen wordt aangesproken.

Voor afspraken of meer informatie:
06-20842345 of mailen naar [email protected].

Tot ziens!








"De Kristallenzwaluw uit Julianadorp is gespecialiseerd in Aura Reading aura lezen en Therapeutic Healing.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met De Kristallenzwaluw."
Adres: Doorzwin 5333, Julianadorp
Telefoonnummer: 0620842345
Stad: Julianadorp
Route: Doorzwin 5333


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Puur Dynamiek Puur Dynamiek 238 meter Natuurgeneeskundige kinesiologie - Dynke Bergsma
Pulsatilla Homeopathie Pulsatilla Homeopathie 662 meter Pulsatilla Homeopathie is de praktijk voor Klassieke Homeopathie van Sarina Staigis. ...
Natuurgeneeskunde in Balans Natuurgeneeskunde in Balans 2 km Aanrader! Kundige, vriendelijke en professionele vrouw die je met raad en daad pretti...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid