facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kringloop Hellevoetsluis

Info

De Kringloop Hellevoetsluis 950m2 Snuffelplezier! Voor meer informatie neem gerust contact met ons op onze medewerkers helpen u graag!

Geschiedenis

De Kringloop Hellevoetsluis 950m2 Snuffelplezier!

De Kringloop Hellevoetsluis is al 12 jaar een begrip in Hellevoetsluis. Wij zijn 6 dagen per week geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Wij staan op vele manieren voor u klaar zoals:

Het ophalen en bezorgen van uw goederen.

Het ontruimen van een woning, zolder, kelder, garagebox, bedrijfspand etc.

Het verhuizen van uw woning, bedrijfspand etc.

Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden of heeft u zelf spullen over? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of e-mail adres.

De Kringloop Hellevoetsluis
Daltonweg 3
3225LR Hellevoetsluis
Tel: 0181 - 31 30 12
[email protected]
www.dekringloophellevoetsluis.nl

Adres: Daltonweg 3, 3225 LR Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181313012
ln.siulsteovellehpoolgnirked@ofni
Stad: Hellevoetsluis
Route: Daltonweg 3
Postcode: 3225 LR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 10:00 - 17:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 10:00 - 17:00
Vrijdag: 10:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kringloop hellevoetsluis rijksstraatweg, kringloop warenhuis hellevoetsluis hellevoetsluis, kringloop hellevoetsluis moriaanseweg, kringloop hellevoetsluis openingstijden, kringloopwinkel hellevoetsluis evertsenplein, kringloopwinkel brielle, kringloopwinkel hellevoetsluis amnesty internationallaan, tweede kans hellevoetsluis
Recensies
Ontzettende niet vriendelijke vrouw/verkoopster. Ze dacht dat we iets stuk hadden gemaakt.wat niet zo was. Ze liep er nog heen om te checken toen wij verder door de winkel liepen . En hield ons erna constant in de gaten. Voelde totaal niet fijn . Beetje vriendelijke communicatie had fijn geweest
Soms wel, soms niet kunnen vinden wat je zoekt. Maar aan variatie aan aanbod zal het niet liggen. Vriendelijk en behulpzaam personeel is ook een grote plus
Groot assortiment, lage prijzen, vriendelijke mensen. Ook al zijn ze dicht, als je niet uit Hellevoetsluis komt, mag je er toch in. Kleding, schoenen en accessoires.
Altijd leuk om even binnen te lopen en het assortiment te bekijken of er iets is wat je aanstaat.
Een top winkel zeker vijf sterren! Mensen vinden deze kringloop duur maar het is pure kwaliteit dat men daar verkoopt. Ook zijn de personeelsleden erg aardig en behulpzaam. Mooie meubels zo goed als nieuw en veel antiek wat naar prijs verhouding niet duur is!
Maatige prijzen maar wel leuk als je van aude meubels houd
Mooie spullen voor goede prijzen
Genoeg leuke spulletjes, maar helaas te vaak veel te duur. I.p.v. een paar euro voor iets leuks kost het dan de helft van de ooit betaalde winkelprijs. Geen rommelmarkt/kringloopprijzen dus, maar semi commercieel.
Vorige keer toen ik hier was, viel mijn oog op de lp's die ik zag liggen. Gister nogmaals langs geweest en eens goed naar alle platen gekeken, ik zag geen prijzen staan, maar besloot de gok te wagen en er gewoon wat leuke uit te zoeken. Bij het afrekenen bleken de platen slechts €0.50 per stuk! Zeker een reden om nog eens terug te komen en nog meer leuks uit te zoeken :
Onaardig personeel/eigenaar en dure en vieze spullen. Bijna niks is geprijsd, maar je onderhandelt, reageren ze boos. Geen fijne ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid