facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kring Roosendaal

De Kring Roosendaal

Info

Dit is de officiële Facebookpagina van Theater De Kring Roosendaal. Like ons wanneer je op de hoogte wil blijven van onze actuele bezigheden!



"We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.Op woensdag is van 12.00 tot 16.00 uur een kassamedewerker ook fysiek aanwezig in ons restaurant Over De Tong.Het is 24 uur per dag 7 dagen in de week mogelijk om via onze website kaarten te reserveren.De Kring maakt van elke gelegenheid een unieke beleving in de magische sfeer van het theater. Van een avond ongedwongen genieten van een voorstelling tot een stijlvol diner of zakelijke lunch. De Kring verbindt mensen in hun behoefte aan inspiratie, cultuur en ontspanning en zorgt ervoor dat iedereen zich een welkome gast voelt."
Adres: Kerkstraat 1, 4701 HT Roosendaal
Telefoonnummer: 0031 165 555 555
ln.laadnesoorgnirked@ofni
Stad: Roosendaal
Route: Kerkstraat 1
Postcode: 4701 HT



op zoek naar gerelateerd: de kring roosendaal programma, de kring roosendaal geplande evenementen, de kring roosendaal parkeren, de kring roosendaal programma 2017-2018, de kring roosendaal plattegrond zaal, openingstijden de kring roosendaal, de kring roosendaal contact, zaalplattegrond de kring
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
St. Jan Evenementen St. Jan Evenementen 137 meter De St. Jan, een adembenemende evenementenlocatie in Roosendaal.
Peeter En Peeter Peeter En Peeter 243 meter
Openluchttheater Vrouwenhof Openluchttheater Vrouwenhof 710 meter Heel gezellig altijd , er waren super bands als ac/dc en joe cocker de woodstock band...
Recensies
In de tuin bij de schouwburg was de Tovenaar van Oz van Theatergroep Mariahout. De vrijwilligers van De Kring zijn erg enthousiast en behulpzaam. Lekkere koffie gekregen.
Fijn, niet groot theater. Goede stoelen, goede toiletten, goede garderobeservice. Gratis pauze drankjes: sap, fris en wijn kun je zelf pakken. Behulpzaam personeel. Op meerdere plakken in de foyer afvalbakken met de mogelijkheid om plastic- en papierafval te scheiden. Aan etenswaar alleen chips en chocolade te bestellen. Geen appelgebak, tosti o.i.d. Bij warme dranken krijg je een koekje.
Wat een gaaf theater! Prachtig om te zien. Leuke werknemers en lekkere stoelen met genoeg beenruimte. Queen must go on kwam helemaal tot zijn recht. Kortom, het was een fantastische avond
Fijne zaal, goed verzorgd in de pauzes met de drankjes staat al klaar, jassen gratis, gezellige ambiance, parkeergelegenheid voldoende, en natuurlijk voor ieder wat wils qua voorstellingen.
Heel leuk veel plezier gehad
Ja natuurlijk 5 sterren!! Al meerdere keren geweest voor diverse voorstellingen en alles is altijd tiptop in orde!! Wij komen graag naar De Kring.
Met familie en vrienden van een heerlijke theatervoorstelling van Esmee Dekker en Yoran de Bont genoten. Ze hebben samen alle facetten van hun stemmen en acteertalent gepresenteerd en alles in Kerstsfeer. Een fantastische avond.
Mooi theater de spiegels in toiletruimte een beetje warrig heerlijke stoelen en lekker gedanst na de voorstelling
Geweldig theater, goede sfeer, geweldige programmering. Verassend en veelzijdig. Wij zijn al meerdere keren aangenaam verrast door minder bekende voorstellingen. Regelmatig is er een na de voorstelling nog een act in het theater café, dat maakt de sfeervolle avond compleet. Kortom, aanrader!
Naar de dire strats en vond het verrassend goed alleen de zanger moet nog een beetje aan zijn uitspraak werken. Wel een genoten van een fantastische avond.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar De Kring Roosendaal met het openbaar vervoer


Roosendaal, Roselaar 420 meter
1
103
104
111
112
2
211
220
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid