facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Krijgsman

Geschiedenis

De Krijgsman is een stellingmolen in Oosterblokker.GeschiedenisVoordat De Krijgsman werd gebouwd, stond er op deze plaats een andere molen tot 1862. Deze werd tijdens een storm verwoest. Hierna werd er een nieuwe molen gebouwd, die in 1896 verbrandde als gevolg van blikseminslag.In 1925 werd de huidige molen buiten werking gesteld tot 1934. Tot 1950 maakte de molen gebruik van een elektromotor. In 1997 werd de molen gekocht door Stichting Molen De Krijgsman.Externe links Website van De Krijgsman

Adres: Blokker
Stad: Oosterblokker



op zoek naar gerelateerd: Blokkers donker, Natuurgraan, Blokker molen, Molen de Krijgsman high tea
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Molen de Krijgsman Molen de Krijgsman 25 meter Oliebollen hier gehaald echt heel vies, droog, aparte smaak, en niet wat we besteld ...
Zoë's Bakery, Smiling Cakes Zoë's Bakery, Smiling Cakes 10 km Bestel nu de leukste taarten en/of cupcakes voor jou feestje! Cupcakes al vanaf 1,5-p...
Recensies
Ga hier bijna wekelijks heen voor brood m.I. beste brood in omstreken en neem altijd wat lekkers mee; croissantjes, gevulde koeken, brownies, taartjes of borrelbroden! Zeer vriendelijke medewerkers, altijd in voor een praatje. Er hangt altijd een gezellige sfeer.
Wat een vieze droge taaie oliebollen. Nog nooit zulke smerige bollen gekocht. In de kliko liggen ze, zie foto. Wat een teleurstelling is dit. Het woord ambachtelijk is behoorlijk misplaatst.
Ze verkopen hier erg lekkere jam dus heb hier een week geleden twee potjes jam gekocht. 1 potje was al overdatum toen ik hem kocht en heb ik diezelfde dag nog kunnen ruilen. Hier werd gelukkig niet moeilijk over gedaan. Ik had ik een pakje griesmeel gekocht waar het één en ander in geleeft heeft zie foto. Dit kan echt niet en dan ga je ook meteen twijfelen over het andere meel en bloem wat ze hier verkopen. Heel erg vies!
Veel bakbenodigdheden en meelsoorten. Ook brood en gebak te koop. Leuke winkel, vriendelijk personeel
Een leuke ervaring en lekker brood.
Gatver dacht ff lekkere oliebollen te halen, gezien aan de rij mensen moeten dit toch de perfecte oliebollen zijn, nou alles behalve dat, vieze gore droge en vooral kleine oliebollen NOOIT MEER HIER HALEN.
Hier oliebollen gehaald, maar doe ik nooit meer! Ik heb nog nooit zulke vieze oliebollen gehad, droog, en een geur wat er vanaf kwam! Deze waren sowieso niet vers, bah! Had van een molen meer verwacht!
Voor het eerst een bestelling bij Molen de Krijgsman. De ervaring is leuk, de oliebollen ophalen bij een een molen in bedrijf! Maar wat vielen de oliebollen tegen. Echt. Niet te eten. Droog. Taai. Het AD had hier de categorie 'economisch delict' voor uitgevonden. Wij komen hier nooit meer terug.
Online staat dat ze open zijn , maar zijn gewoon dicht
Met oudjaar oliebollen gekocht. Werkelijk niet te hachelen. 1e en laatste keer. Wat een vieze oliebollen. Droog ,leken wel van rubber. Zo de hele zooi de kliko ingegooid. Zonde van het geld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid