facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De krachtformule

Info

Iedereen heeft andere doelstellingen, andere motivaties en een andere benadering nodig. Deze persoonlijke benadering zie je terug in alles wat De Krachtformule doet. Geen one-size-fits-all, maar maatwerk op alle vlakken.



"Wij zijn expert in sterker worden, spiermassa opbouwen en vet verliezen en dat met behoud van je levenskwaliteit."
Adres:
Telefoonnummer: +31648229599
Stad: 's-Hertogenbosch


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flash Gym Flash Gym 1 km Een oké sportschool, met wat ik het beste kan omschrijven als een 'mannelijke sfeer'....
U-Base U-Base 4 km Primair voor survival run sporters of oefenen voor obstacle runners, maar stiekem ook...
Recensies
Had veel eerder coaching bij Jeremy moeten nemen. Ik was vroeger te eigewijs en dacht het wel zelf te kunnen trainde immers al jaren als powerlifter, maar...wat heb ik spijt van die gedachte! Nu super tevreden
Ik kwam bij Jeremy terecht omdat ik eigenlijk ik 1 à 2 maandjes onder begeleiding wilde leren hoe en wat ik het beste in de sportschool kon doen zodat ik me niet meer awkward hoefde te voelen. Maar al vrij snel zag Jeremy mijn kwaliteiten en heeft hij powerliften tot mijn passie gemaakt, en nu loop ik vol zelfvertrouwen de gyms door. Met de open-minded en persoonlijke begeleiding van Jer weet ik zeker dat ik de komende jaren gave powerliftwedstrijden kan doen en hopelijk ook heel wat leuke prijzen mee kan nemen. Maar daarnaast ook aan mijn droom fysiek kan blijven werken.
Ik ben altijd erg sportief. Soms wil ik daarin nog wel eens doorslaan vandaar dat ik aan de bel heb getrokken bij jer om wat meer stabiliteit en rust te brengen. Hier heb ik echt heel veel gehad en merk dat het een stuk beter gaat. Ik heb veel van jeremy geleerd en kon altijd met vragen bij hem terecht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid