facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De-krachtcentrale

De-krachtcentrale

Info

Industrieel erfgoed met nieuwe bestemming.



"…voorziet ‘t Gooi van energie sinds 1938.LUNCH DINER BORREL PARTIJ"
Adres: Havenstraat 76, 1271 AG Huizen
Telefoonnummer: 0622971505
Stad: Huizen
Route: Havenstraat 76
Postcode: 1271 AG



op zoek naar gerelateerd: Krachtcentrale Huizen geschiedenis, Café Restaurant De Krachtcentrale menu, Jazzbunker Huizen, Krachtcentrale Huizen agenda, Krachtcentrale kerst, Krachtcentrale sportschool, Krachtcentrale Zwolle, Wat is een krachtcentrale
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
de kleine toonzaal de kleine toonzaal 626 meter Een hele mooie galerie in het centrum van gezellig Huizen. Simone maakt zelf heel moo...
Galerie De Rookerij Galerie De Rookerij 679 meter Wat een verandering sinds de verbouwing. Mooi dat de oude elementen bewaard zijn.
Atelier Storm Atelier Storm 3 km Vertaald door Google Mijn klant Origineel Моя клиентка
Recensies
Komen hier vaker dan de bedoeling is, echt ons favoriete restaurant. Kinderen voelen zich hier thuis en voor ons is het ook als thuis komen. Eten is heerlijk, bediening gastvrij en gezellig en als laatste niet geheel onbelangrijk heerlijke cocktails en wijn. Côte de boeuf, short rib, pan con tomate, steak tartare en de zoete aardappel frietjes zijn een dikke aanrader gewone frietjes trouwens ook. In de zomer kan je op het dakterras lekker borrelen en overheerlijke pizza eten.
Jazz en ik hebben een haat-liefde verhouding. Ik hou absoluut niet van experimentele, abstracte jazz. Maar dit was geweldig. De hele middag en avond trouwens. Fantastische deal: voor € 10,- pp een concert en voor € 20,- pp extra, een heel leuk diner na afloop. Daar komen dan nog wel drankjes en dessert bij. Maar dan nog: het blijft een Fantastische deal. Allereerst het concert: Izaline Callister zeker even nazoeken op Google is een geweldige zangeres. Begeleid door een gelegenheids-quartet van fantastische musici. Ik kon niet stil blijven zitten. Zo vind ik jazz prachtig. Zeer persoonlijke invulling door alle 5 de artiesten. Dit ga ik zeker vaker doen. Aansluitend hadden we met 6 man een heerlijk diner. Goede hoeveelheid, heerlijk van smaak. Voorgerecht Pomodori, hoofdgerecht keuze uit heerlijk gekruide rollade van gevogelte of Ravioli van paddestoelen met een truffelsaus die niet overheersend, maar wél goed op smaak was. Geweldige middag! Fijn gezelschap, geweldige muziek, heerlijk eten met uitstekende wijn. Dit alles in een bijzondere omgeving, een mooi stuk industrieel erfgoed met een mooie geschiedenis. Dit is echt uit zijn!
Een heerlijke lunch genoten en zeker de moeite waard dit vaker te doen.Eten: 5/5
Prachtig, multi functioneel en met veel liefde door de eigenaar gerestaureerd historisch gebouw. De chef is bevlogen en kookt de sterren van de hemel. Dat doet hij oa met kruiden en groenten uit eigen tuin. De honing komt van de bijen die ter plekke hun korf hebben! Je moet hier dus zeker iets eten! Overige pluspunten: lieve bediening en zeer ruime gratis parkeergelegenheid, ook geschikt voor zakelijkegroepen kunnen hun eigen ruimte huren en evenementen.
Heerlijk gegeten. Super vriendelijk personeel en de gerechtjes waren echt kunstwerkjes. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed. Komen niet echt ui de buurt maar kom zeker nog eens terug.
Super tof gebouw met een prachtige ingang. Super lekker ontbeten/gelunched. Personeel super vriendelijk en behulpzaam raad het zeker aan! Had zelf de uitsmijter zeer rijk belegd.Eten: 5/5
Dit restaurant is gevestigd in een oude krachtcentrale en dit is tevens de naam van het restaurant. Hier heb je de mogelijkheid om buiten of binnen te genieten van een heerlijke lunch /diner. Het personeel is zeer vriendelijk en vlot en maken graag een leuk, kort praatje. Honden zijn ook welkom en krijgen een heerlijk bakje koel water. De gerechten die wij hadden besteld waren zeer goed van smaak en werden leuk opgediend. Parkeren is daar gratis en vlak bij de ingang. Wij raden dit restaurant zeker aan.
Leuke locatie, de omgeving niet echt maar de locatie zelf wel. We hadden een borrel met lekkere hapjes.Eten: 4/5
Mooie locatie in Huizen. Helaas slechte bediening. Ik kwam om 14:00 binnen met de vraag of ik kan lunchen hier. Dat was prima en ik mocht ergens gaan zitten. Pas na 20 minuten kwam er medewerker naar me toe of iets wilde drinken. Dit kreeg ik vrij rap, maar verder geen menukaart gekregen en geen vraag wat ik wilde eten. Jammer! Na iets meer dan een uur ben ik weer vertrokken, daarom kan ik niks zeggen over het eten.
Zondag 9 oktober 2021: Wezen kijken tijdens de tentoonstelling van de F1. Was wel mooi wat er aanwezig was maar de tentoonstelling was heel erg klein. Ik vond het zelf niet de moeite. Op TV leek de tentoonstellingsruimte veel groter natuurlijk. Maar zoals gezegd, datgene wat er was zag er goed uit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid