facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Korenmolen

Info

restaurant, terras, feestzaal en bed and breakfast De Korenmolen

Geschiedenis

In ons restaurant met open keuken kunt u genieten van verfijnde, culinaire creaties. Verras uw smaakpupillen met een Korenmolen Special of een vijfgangen verrassingsmenu. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse, veelal lokale producten. Onze ambachtelijke wijze van koken, fijne gastvrijheid en sfeervolle locatie zorgen ervoor dat eten bij De Korenmolen een ware beleving wordt.

Lunchen
U kunt bij ons terecht een heerlijke lunch. Wij hebben speciale luncharrangementen voor groepen vanaf 12 personen.

Dineren
Wilt u à la carte bestellen of een verrassingsmenu? Wij bieden veel keuze. Voor onze kleine gasten hebben wij een kinderkaart. Voor groepen vanaf 10 personen serveren wij vaste keuzemenu’s of verrassingsmenu’s.

Ook voor een zakelijke lunch of diner bent u bij De Korenmolen aan het juiste adres. Vertel ons uw wensen en wij verzorgen het.

Onze taak

Gastvrij, smaakvol en met liefde bereid

Producten

wisselende seizoen kaart
3 gangen diner vanaf € 30,-



"De Korenmolen is gevestigd aan de dijk in Maasbommel, een idyllisch plaatsje in het Land van Maas en Waal, onder de wieken van een gerestaureerde molen. Deze prachtige locatie aan de Maas is één van de mooiste plekjes in het Land van Maas en Waal.De Korenmolen is ook een perfecte plek om te feesten, trouwen, vergaderen, ontspannen en zelfs om te slapen."
Adres: Maasdijk , Megen 5366, NL
Telefoonnummer: 0487 542 610
ln.nelomnerok@ofni
Stad: Megen
Route: Maasdijk
Postcode: 5366


Openingstijden

Maandag: 12:00-22:00
Woensdag: 12:00-22:00
Donderdag: 12:00-22:00
Vrijdag: 12:00-22:00
Zaterdag: 12:00-22:00
Zondag: 12:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: de korenmolen eerbeek, korenmolen maasbommel te koop, menukaart de korenmolen eerbeek, de korenmolen vaassen, de korenmolen maasbommel, korenmolen maasbommel openingstijden, grand cafe de korenmolen openingstijden, de korenmolen s heerenberg
Recensies
Een goed onderhouden molen, helemaal gerund door vrijwilligers. Plan je bezoek als de molenaar er is. Die legt je graag uit hoe het allemaal werkt - en wat er nu in de molen gemaald wordt spelt en wat vroeger. Je kunt hier wat meel kopen, maar de molen is niet als winkel ingericht. Als je molen draait is dat een machtig gezicht en binnen kan je zien en horen hoe de mechaniek werkt. Een fijne plek om te bezoeken, een geïnteresseerde bezoeker kan zich hier een half uur vermaken. De toegang is gratis. Voor een rondleiding wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid