facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koornbeurs

De Koornbeurs
Adres: Noord 2, 8801 KP Franeker, Nederland
Telefoonnummer: 0517 396 363
Staat: Friesland
District: Waadhoeke
Stad: Franeker
Route: Noord
Huisnummer: 2
Postcode: 8801 KP


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: 13:00–16:00
woensdag: 13:00–16:00
donderdag: 13:00–16:00
vrijdag: 13:00–16:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Een leuk theater avondje hoort afgesloten te worden met een hapje en drankje na afloop. Dat valt niet mee in dit theater. Heel goed dat er gelukkig vrijwilligers zijn die dit willen verzorgen, maar hier is heel veel ruimte voor verbetering. Vooral de snelheid. Ik heb verschillende mensen zien vertrekken die van plan waren om iets te bestellen. Gemiste kans en vooral een afknapper na een leuke voorstelling.
Prima theater . Muziek klinkt geweldig. En een hele gezellige bar. Een top avond gehad met de CCR tribute band The Fortunate sons.
De leeftijd van het theater lijkt uit de jaren 80 te komen. Op zich, alles doet het, vriendelijk personeel. Echter de stoelen zijn wel aan vervanging toe, wij zaten op het 2e balkon waar weinig beenruimte was. Verder prima.
Prima ervaring, goed geluid, fijne ontvangst. Wij zaten op het balkon, zicht was voor ons net te zien, de mensen achter ons hebben het als iets minder ervaren.
Knus theater, vriendelijke dames en heren, alles goed geregeld !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid