facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koopjeskoffer - boeken

De Koopjeskoffer - boeken

Info

In- en verkoop van tweedehands boeken

Geschiedenis

Ik ben Wilma Beekmans, en run mijn eigen tweedehands winkel vanuit huis. Ik verkoop voornamelijk tweedehands boeken, vooral via marktplaats, dus daar kun je me ook vinden. Maar nu dus ook op mijn eigen facebook pagina -)
De Koopjeskoffer is een uit de hand gelopen hobby, en ook een oude droom. Ik heb altijd al een eigen bibliotheek(kamer) willen hebben, en nu begint dat er al aardig op te lijken.
Naast heeeel veel boeken heb ik ook allerlei andere tweedehands spulletjes (retro en verzamelobjecten, kleding, dvd's, puzzels spellen etc), daar komt binnenkort ook nog een facebook-pagina van.
Ik probeer echt alleen maar boeken te verkopen van goede tot zeer goede kwaliteit. In mijn advertenties beschrijf ik ook zo eerlijk mogelijk het boek, zodat je weet wat je koopt.
Soms valt er nog wel wat te onderhandelen, en natuurlijk vooral als je meerdere boeken tegelijk bestelt :-)
Ben je op zoek naar een specifiek boek, aarzel dan niet om me een berichtje te sturen. Ik heb (nog) lang niet alles op marktplaats en op deze pagina staan, en anders kan ik het in de gaten houden als ik weer boeken ga kopen.
Versturen gaat via brievenbuspost indien mogelijk, en verder bij voorkeur via DHL (www.dhlforyou.nl). Een pakket tot 10 kg kan dan verstuurd worden vanaf 4 euro, dat is dan naar een DHL servicepunt bij jou in de buurt. Thuisbezorgen kost 5,50 euro.



"Tweedehands boeken van prima kwaliteit. Veel recente titels.Thrillers, romans, literatuur, fantasy, young adult YA, waargebeurde verhalen, true crime, kinderboeken, informatieve boeken, studieboeken, esoterie en spiritualiteit, psychologie en zelfhulpboeken, reisgidsen, reisverhalen, sport, geschiedenis, wetenschap en nog veel meer"
Adres: van Hogendorpplein 36, 5051 SR Goirle
Telefoonnummer: 06-48480868
Stad: Goirle
Route: van Hogendorpplein 36
Postcode: 5051 SR


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid