facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Kookwinkel

De Kookwinkel

Info

Dé Kookwinkel in Breda biedt keukengerei op niveau.

Geschiedenis

Welkom bij De Kookwinkel, al 30 jaar een begrip in Breda. De Kookwinkel is een gezellige en huiselijke kookzaak waar u terecht kunt voor alles wat maar met koken te maken heeft.

De keukenspullen die wij verkopen worden door ons getest in de keuken in de winkel. Zo weet u zeker dat u goed zit met uw aankoop en het juiste advies van ons zult krijgen.

Het is ook een kookzaak met een eigen topproduct. Onze kopshouten esdoornen snijplanken worden in onze eigen zagerij vervaardigd en zijn ook via internet te bestellen.

Adres: St. Janstraat 26, 4811 ZL Breda
Telefoonnummer: 076-5210054
Stad: Breda
Route: St. Janstraat 26
Postcode: 4811 ZL


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 19:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Kookwinkel Wilhelminastraat Breda, Kookwinkel Den Bosch, Kookwinkel Tilburg centrum, Kookpunt Breda, Kookwinkel Gorinchem, Kookwinkel Nijmegen, Kookwinkel Den Haag, Kookwinkel Delft
Recensies
Kort voor de kerstdagen een cadeautje online gekocht. Volgende dag werd ik gebeld of ze het cadeautje alvast konden komen afgeven zodat ik het zeker voor de kerst in huis had. Dit gezien de kerstdrukte bij de post. Werd netjes en mooi ingepakt aan de deur afgeleverd! Topservice!
De snijplank waar het om ging, gewoon meer dan fantastisch
Zo blij met mijn Le Creuset koekenpannen met anti-aanbaklaag! Fijne winkel en hele goede service.
Ruim assortiment, goede kwaliteit, deskundige mensen.
Leuke winkel, veel keuze en goede materialen zoals de bekende snijplank!
Wat een persoonlijke service bij een online bestelling via OnlinePakhuis.nl! Echt super, dank je wel! Als ik ooit in Breda kom, kom ik zeker bij jullie in de Kookwinkel snuffelen :
Wat een fijne kookwinkel. Het advies is vooral heel eerlijk en niet gericht op commercieel hypes, een verademing!
Er staan twee prachtige handgemaakte snijplanken bij mij op het aanrecht, iedere dag beleef ik er plezier aan. Goede service, toen mijn broodmes na jaren gebruik in tweeën brak werd het zonder probleem vervangen.
Heel bekend, goede service, groot assortiment
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid