facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koning keukens

De Koning keukens

Info

De Koning keukens, waar de klant koning is.
Graag verwelkomen wij u in onze showroom.
De koffie staat klaar!



Adres: Zeilmakerstraat 18, 9403 VA Assen
Telefoonnummer: 0592481377
ln.snekuekgninoked@ofni
Stad: Assen
Route: Zeilmakerstraat 18
Postcode: 9403 VA



op zoek naar gerelateerd: oudman keukens assen, michael de vet, konings keukens, de koning assen, keuken kopen in assen, keukencentrum assen, keukens drenthe, odink keukens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Glazenachterwanden Glazenachterwanden 675 meter Exclusieve glazen achterwanden voor u op maat gemaakt.
DOMIX DOMIX 2 km mooie winkel met leuke producten. zeker een kijkje waard als u een nieuwe keuken of b...
Thai Paradise Thai Paradise 2 km Thaise afhaal en bezorg restaurant/catering met authentieke Thaise snacks en gerechte...
Baking Queen Baking Queen 2 km Zeer snel met verzenden en goede en lekkere bak benodigdheden mijn vaste leverancier
Kookvuur Kookvuur 4 km Buiten gewoon koken
Mevrouw Atjar Mevrouw Atjar 4 km Indische catering en kookworkshops voor kleine en grote groepen
Recensies
Na onze keuken van Koning Keukens was ons volgende project een kastenwand in de woonkamer. Na een poosje zoeken en ideeën opdoen dachten we "dit moet een keukenboer ook kunnen". en zo zijn we wederom bij Koning Keukens terecht gekomen met een ruw ontwerp. Samen hebben we het plan tot in detail uitgewerkt waarbij goed met ons werd mee gedacht. We zijn dan ook zeer tevreden met het eindresultaat zie foto's.
Bij binnenkomst in de prachtwinkel Koning Keukens in Assen , wisten we eigenlijk niet waar we het eerst moesten kijken. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt, werden er verschillende opties geboden, een mooie rondleiding door de zaak met een duidelijke uitleg van de enorme keuzes materiaal, van handgrepen tot aan de apparatuur, echt alles werd rustig & uitgebreid doorgenomen. wij zijn zeer content met onze mooie keuken, inderdaad we willen nooit meer, het koken op gas terug chapeau & merci Geoffrey / Koning Keukens en niet te vergeten de montage ploeg
Alweer ons tweede keuken besteld bij De Koning Keukens en alweer geweldig geholpen. Van begin tot eind meedenkend, eerlijk en behulpzaam. De kwaliteit en afwerking van de keuken is niet te vergelijken met de doorsnee keuken boer. De prijs kwaliteit verhouding is super. Ik ga zeker keuken nummer 3 hier weer aanschaffen.
Wij zijn voor de keuken van het nieuwe appartement van onze ouders naar De Koning Keukens geweest. Al tijdens het eerste gesprek lag er een verrassende schets op tafel waarbij heel goed rekening is gehouden met de hogere leeftijd van de toekomstige gebruikers. We zijn super geholpen: er is actief meegedacht over de onmogelijkheden van de ruimte, de toekomstige gebruikers op leeftijd en het budget.
Super zaak. Robert heeft een prachtig ontwerp gemaakt voor onze keuken. Het is ook precies zo geworden, als op de tekening. Alles op tijd geleverd en geplaatst. Kan iedereen aanbevelen om bij De Koning keukens een nieuwe keuken te kopen.
Super service, 2 scharnieren van mijn 15 jaar oude keuken hadden het begeven. Waar de oorspronkelijke leverancier zijn handen vanaf trok bij koning keukens super geholpen. 2 scharnieren meegekregen om te passen. En dat deden ze. Super bedankt voor deze Super service
Hele goede ervaring met deze winkel! Vanaf het eerste moment had ik al een klik met deze mensen. Ze hebben veel kennis in huis en denken ook echt met je mee. Alles is naar mijn wensen verwerkt en het resultaat is prachtig! Ver boven mijn verwachtingen en een aanrader voor iedereen die een kwalitatieve, mooie keuken op maat wil!
Wij zijn bij 2 zaken geweest en kwamen bij de Koning Keukens uit. Wij zijn daar goed geholpen door verkoper Robert. Hij dacht goed mee met onze wensen en verwachtingen. Voor een betaalbare prijs heb je een super keuken! Zie foto. De levering was volgens afspraak en de monteurs gingen voorzichtig met de kasten en apparatuur om. Alles is netjes geplaatst en top afgewerkt. Wij hebben er heel veel plezier van! Complimenten aan al het personeel.
Super blij met onze nieuwe GROHE kraan. Fijn geholpen door koning keukens, vriendelijk personeel. Zal hier zeker weer heen gaan.
Ik ieder geval momenteel weinig opstellingen. Wat er staat zijn meer keukens formaat groot huis / woonboerderij. Wel een nette showroom verder.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid