facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koffieplantage

De Koffieplantage

Info

De Koffieplantage is dé speciaal zaak in koffie en thee voor Noord en Midden Nederland. Uw partner voor zowel zakelijk als privé.



"Dé koffie-en thee specialist van het noorden.Dé JURA specialist, al meer dan 10jr."
Adres: Pleinweg 8, 8442 BM Heerenveen (gemeente)
Telefoonnummer: 0513-622429
Stad: Heerenveen
Route: Pleinweg 8
Postcode: 8442 BM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Koffiebonen Leeuwarden, Kaldi, Kaldi Leeuwarden, Thee winkel Leeuwarden, Koffie Leeuwarden, Jura koffiemachine Leeuwarden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wijn en Spijs Wijn en Spijs 20 meter Bestel je bij dit bijzonder adres, dan ben je zeker ervan dat het een feest is om jou...
G&W 't Winckeltje G&W 't Winckeltje 76 meter Kundig en klantvriendelijk
Roberto Violante, echt italiaans Roberto Violante, echt italiaans 168 meter Erg lekkere broodjes en wijn. Winkel is mooi ingericht met leuke Italiaanse spullen e...
Uniek Talent Uniek Talent 579 meter Uniek Talent Heerenveen
Negoasje Skuorre Negoasje Skuorre 1 km Gezellige Brocante/antiek winkel met unieke en soms bijzondere objecten.
Recensies
Fijn bedrijf ik doe al jaren zaken met eigenaar Robert. Twee Jura machines gekocht en de kwaliteit bevalt goed.
Super goedkoop Chai Latte roze besteld, bij andere winkels is het twee keer zo duur. Twee dagen later werd het al bezorgd met een kaart en schattige bonbons erbij. Echt heel leuk van jullie! Bedankt en tot de volgende keer!
Vandaag in de winkel geweest in Heerenveen en op zoek naar een koffiemachine. Ik kreeg al snel goed en vakkundig advies van de eigenaar en kreeg kopje koffie om te proeven.. mmmm. Na aankoop van een Jura E8 kreeg ik nog allemaal extra's bij.... top service. AANRADER....voor verse thee, koffie chocolade bonbons.....etc.
"Fantastische winkel voor de koffieliefhebbers" omschrijft de koffieplantage het beste. Groot assortiment aan heerlijke koffiebonen en verse thee soorten. De koffieplantage biedt de mooiste Jura machines in combinatie met de beste bonen. Geef aan welke smaken je lekker vindt en Robert kan je vertellen welke boon de juiste is voor jou! Wij zijn al jaren vaste klant en zullen dit ook absoluut blijven. Voor advies met kunde en passie moet je hier zijn!
Na enkele malen koffie hier gekocht te hebben blijven wij ons verassen over de heerlijke koffie smaken. Goede kwaliteit en erg vriendelijk personeel. Ook zeer geschikt voor kadotjes.
Mooie winkel zeg! Zo'n mooi koffieapparaat gaat op m'n verlanglijst. Gastvrije ontvangst, heerlijk bakje koffie tijdens winkelen. Volgende keer appeltaartje erbij?
Ruime keuze in koffie en thee. En een klein assortiment chocola en bonbons. Ziet er netjes uit en werd vriendelijk geholpen. Top dus!
Goede service, veel kennis, klantvriendelijk en een groot assortiment thee, koffie en wat lekkers erbij
Heerlijke koffie en thee! Nooit goed voor mijn portemonnee om hier naar toe te gaan. Je wilt alles proeven :-
Niet echt gezellig om koffie te drinken, wel veel soorten koffie te koop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid