facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Koffiekaravaan

De Koffiekaravaan

Info

De Koffiekaravaan verkoopt koffie aan de horeca, bedrijven en particulieren. Tevens advies bij aanschaf van koffiemachines. Vraag ons naar de mogelijkheden

Geschiedenis

Koffie zonder bijsmaak

Waarom Direct Trade?
Koffie zonder keurmerk,
maar toch eerlijk.
Er bestaat rechtstreeks
contact tussen de boer
en de brander.
Kleine koffieboeren
kunnen het zich vaak niet
veroorloven zich bij een
coöperatie aan te sluiten
en verkrijgen hierdoor geen
keurmerk. Deze koffieboeren
krijgen door Direct Trade
toch een kans.

Onze koffie wordt voor u verpakt
in een milieuvriendelijk papier
met het FSC/PEFC-label.
Dit betekent dat het papier
met respect voor ons
leefmilieu is gemaakt.
Er zijn geen bomen uit
bijvoorbeeld een regenwoud
gesneuveld. Het FSC-label
staat garant dat onder dit
label verkochte hout- en
papierproducten afkomstig
zijn uit verantwoord
beheerde bossen.

U kunt onze koffie komen proeven iedere zaterdag op de Nijverdalse Markt.



"Vers gebrande koffiebonen, belegde broodjes, verse huisgemaakte afhaalmaaltijden."
Adres: Parallelweg 2, 7622 NB Borne
Telefoonnummer: 0653634764
Stad: Borne
Route: Parallelweg 2
Postcode: 7622 NB


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 12:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Daghap Borne
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oranka Oranka 2 km Fantastisch bedrijf met geweldige producten en presentatieoplossingen! Personeel zeer...
Recensies
Wat is het hier gezellig. Heel eeg lekkere koffies en heerlijke broodjes. We rijden er soms zelfs even voor om. Het is voor ons vaak een fijn begin van onze lange auto ritten. Je wordt heel hartelijk en vriendelijk ontvangen en kunt, als je tijd hebt ook even plaats nemen. Als ke in de buurt bent zeker even naar binnen gaan. Ben je niet in de buurt, rij dan even om.
Vandaag voor het eerst hier gekomen en ik ben meteen verkocht. Heerlijke koffie met een ruim assortiment! Jammer dat ik niet vaak in Borne hoef te zijn.
Ik kom al jaren bij De Koffiekaravaan. Na de eerste cappuccino was ik verkocht en wilde ik niks anders meer! Ze branden met passie zelf hun eigen koffie en dat proef je terug. Of het nu een koffie to-go is of een zak met verse koffiebonen, dit is hoe koffie hoort te smaken!
Heerlijke maaltijden tegen mooie prijs en hele fijne koffie. Zowel de bonen als de koffie ter plekke halen we regelmatig, de Late Macchiatto Butterscotch is favoriet!
Zat dit maar bij ons in Zwolle in de buurt. Bij toeval hier terecht gekomen op doorreis naar Hengelo. Locatie is niet aantrekkelijk en zou ik normaal gesproken niet stoppen bij ns station Borne, maar nu dus wel. En geen spijt van gehad, dag erna weer terug geweest. Heerlijke koffie gedronken. Muffin kaneel kan ik ook aanraden! Je kunt er ook broodjes en maaltijden halen lazen we, hier geen gebruik van gemaakt.
Heel blij dat de Koffiekaravaan hier genesteld is! Heerlijke koffie, voortreffelijke maaltijden, broodjes nog niet gehad, maar zal ook zo zijn. Super aardige mensen. En ook voor thuis hebben we elke maand vers gebrande bonen voor een lekker bakkie. Toppers!
Als groot en kritisch koffieliefhebber rijd ik graag even om via Borne om een Latte te genieten bij de Koffiekaravaan. De liefde voor het vak en de vakmanschap is bij elke slok voelbaar. Voor mij de referentie hoe koffie hoort te smaken en de vriendelijkheid waarmee het wordt geserveerd maakt dit voormalige station in Borne een oase in de haast van de dag. PS. Vergeet niet om een zak huis gebrande bonen mee te nemen voor vertrek, dan kun je thuis nog een keer genieten van de beste koffie in Twente.
Je wordt altijd vriendelijk verwelkomt en geholpen!!! Hebben fantastische zelfgemaakt ijskoffie echt heel lekker !!
Heerlijke koffie en heel erg vriendelijk personeel
Geweldige cappuccino van eigen gebrande koffiebonen. Persoonlijk vind ik dit de lekkerste cappuccino van Borne. De juiste verhoudingen en goed op temperatuur. Tevens zijn de afhaalmaaltijden erg goed bereid. Ideaal als je ´s avonds een keer geen tijd hebt om te koken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid