facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Knutselier

De Knutselier

Info

Van hout tot verlichting, 3D prints tot schilderwerk, gepersonaliseerde cadeau's en nog veel meer! Volg mijn ideeën, creaties en tips op deze pagina.



"Videoproductie en gepersonaliseerde producten."
Adres: 6071GL Swalmen
Stad: Swalmen
Postcode: 6071GL


Recensies
Ben heel erg blij met mijn serveerplank. Hele goede en snelle en klantvriendelijke service. U vraagt wij draaien de machines, zo gaat het bij de knutselier.
Een super goeie samen werking, binnen een paar dagen had die een super mooi logo ontworpen voor me winkel. Zelfs toen tussen door nog hun zoontje is geboren zorgde die er alsnog voor dat ik voor de opening me stickers nettjes op de ramen had staan. Echt een aandrader voor iedereen!! Super service klant gericht boordevol goede ideeën!
Vandaag de sleutelhanger binnen gekregen die ik voor mijn moeder besteld had! Precies zoals ik in gedachte had! Ooknog een welkomst cadeautje gekregen ik ben een tevreden klant en zal vaker bij de Knutselier iets bestellen :!!
Gisteren een cadeau besteld en vandaag al verzonden, topservice! Joey denkt met je mee om zo een mooi resultaat te verwezenlijken. Ik weet zeker dat P. Dut erg blij gaat zijn met zijn nieuwe bakplaat!
Geweldige service en er wordt voor je mee gedacht . De vraag of de "Knutselsier" een mooi maar toch eenvoudig visitekaartje kon ontwerpen was totaal geen probleem. Hij kwam vrij snel met een idee en leverde de kaartjes snel . Ik ben er heel tevreden mee ook werd het transparante logo meegeleverd voor de website.
Het lijkt wel alsof de radartjes van De Knutselier constant draaien. Hij barst namelijk van de goeie, toffe, handige en innovatieve ideeën. Bij hem ben je ook aan het juiste adres voor een uniek cadeautje. Volg 'm vooral even op Facebook want als hij weer eens een goed idee heeft dan deelt hij dat met ons. Daarbij geeft hij een uitleg die gegarandeerd een glimlach op je gezicht brengt!
Wauw!! Wat ben ik ontzettend blij met mijn serveerplank van os sjoon Remunj!! In het echt nog veeeeel mooier dan op de site. Hij staat echt als pronkstuk in mijn woonkamer! Bij twijfel, zeker kopen!!
Zeker een aanrader. De founder van de Knutselier, Joey, kan ik het beste omschrijven als een creatief, vakkundig, bedachtzaam, vriendelijk, meedenkend, out-of-the-box-denkend mastermind!!!!!
leuke producten maar wel wat langere levertijd maar dan heb je ook wat. Denkt goed mee met je idee.
Goeie Shizzels Gewoon een hele goede knutselier Zeker de moeite waard om zijn site tebezoeken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid