facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Knoptoren

De Knoptoren

Info

In de Knoptoren: een toren uit 1415 en een Lodewijkskerkje uit 1810, een prachtig 'duo' dat beschikbaar is voor sfeervolle bijeenkomsten!

Geschiedenis

Aan de Kerkdijk in Sint-Oedenrode staat de Knoptoren, mooi gelegen aan de rivier de Dommel. Het imposante gebouw stamt uit het jaar 1410, en wordt door velen beschouwd als dé historische bezienswaardigheid van Sint-Oedenrode.
De Knoptoren is sinds 2009 gedeeltelijk eigendom van de Stichting Knoptorenkerk, een stichting die tot doel heeft dit rijksmonument in stand te houden en toegankelijk te houden voor publiek door het organiseren van kleinschalige evenementen op cultureel, maatschappelijk of religieus gebied. De Knoptoren is door de gemeente Sint-Oedenrode bovendien aangewezen als één van de drie trouwlocaties in de gemeente, en daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden waarvoor deze unieke locatie te gebruiken is.



"Bruiloften, feesten, vergaderingen, afscheidsdiensten of repetities: dit is de mooiste locatie van Sint-Oedenrode!"
Adres: Kerkdijk-Noord 8, 5491 AR Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0623916912
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Kerkdijk-Noord 8
Postcode: 5491 AR



op zoek naar gerelateerd: Weekmarkt st Oedenrode, Hooibrug Sint-Oedenrode, Visit Sint-Oedenrode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spooktocht Vressel Spooktocht Vressel 4 km Elk winterseizoen organiseren wij in de bossen van Vressel spannende spooktochten. De...
Recensies
De Knoptoren ligt net buiten het centrum van Sint Oedenrode, aan de mooie Dommel. De basis is dik 1000 jaar oud en het erbij horende kerkje kan worden gehuurd voor bijeenkomsten. Het is een prachtige plek om tijdens een fietstocht te pauzeren en te picknicken. Van daaruit is het ook leuk om de rest van Sint Oedenrode te bezoeken: er zijn liefst twee kastelen en een mooie Markt met veel horeca en uitnodigende terrassen. Ook de witte huisjes van het voormelige gasthuis zijn een bezoekje waard.
Uitvaart voor mijn moeder werd heel goed geregeld. In overleg hadden we ronde tafels, hapjes en drankjes met fotopresentatie en een aantal sprekers. Het werd een onvergetelijke middag voor de 100 genodigden.
Verrassend van binnen en het beklimmen van de toren wordt beloond met een mooi uitzicht
Prachtige locatie voor huwelijken en sfeervolle bijeenkomsten
De knoptoren is het hoogste punt van Sint Oedenrode. Het momument wordt geheerd door een stichting “Stichting Knoptoren”. Via de Stichti g wordt de Knoptoren vethuurd voor voor bijeenkomsten van uiteenlopende aard zoals huwelijken, verjaardagen, jubilea, lezingen, concerten, tentoonstellingen, presentaties, workshops, cursussen, vergaderingen, religieuze bijeenkomsten, herdenkingen en afscheidsvieringen. is e Het is een officiële trouwlocatie van de gemeente Meierijstad.
Prachtige bruiloft gehad, geweldige locatie. Oprecht jammer van de plastic tuinstoelen binnen!
Mooi gelegen kerk, ook een fijne plek voor een sfeervol feest!
Prachtige expositie ruimte!
Mooi gelegen vlakbij de Dommel en op een boogscheut van een prachtig natuurgebied. Fijn om er te wandelen en te genieten van de mooie natuur.
We wilden de uitvaart van mijn vader graag in de Knoptoren laten plaatsvinden. Maar hoe moest het allemaal? Peter heeft fantastisch meegedacht en alles goed geregeld. Zowel de ceremonie als de condoleance in de tuin perfect verzorgd. Het is zo’n bijzondere locatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid