facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Knip

Info

Ons gastronomische Restaurant 'De Knip' is gelegen aan "De Vliet" in de rustieke, landelijke Knippolder aan de rand van Voorschoten. www.deknip.nl

Geschiedenis

Restaurant De Knip is gevestigd in een sfeervol en rustiek pand centraal gelegen tussen Den Haag en Leiden, direct aan het water in de rustieke, landelijke Knippolder aan de rand van Voorschoten.

Vanuit ons restaurant en het terras heeft u een riant uitzicht over de Vlietlanden. De locatie leent zich bij uitstek voor uw (huwelijks)feest, bruiloft of receptie.
Naast ons à la carte restaurant beschikt Restaurant 'De Knip' over diverse mooie ruimtes met ieder hun eigen karakter en mogelijkheden.



Het terras van Restaurant 'De Knip' heeft een prachtig aangelegde tuin en is direct aan het water gelegen en biedt een riant uitzicht over de Vlietlanden en de Knipbrug. Het grote terras is voor vele doeleinden geschikt, mits de weersomstandigheden dat toelaten.

De Knip' handhaaft een ambachtelijke werkwijze met als doel: Respect voor natuur en product, waarbij vooral dagverse en regionale producten worden gebruikt.

In 2011 vierde Restaurant 'De Knip' haar 130 jarige bestaan' en is in 2013 én 2014 door Michelin onderscheiden met de Bib Gourmand voor haar prijs/kwaliteit verhouding.

Openingstijden:

Diner: Di | Wo | Do | Vr | Za 17:30 - 21:30 uur

Lunch: Di | Wo | Do | Vr 12:00 - 14:00 uur

Uiteraard zijn wij op de overige tijden op aanvraag geopend, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Restaurant de Knip is gevestigd aan de;
Kniplaan 22
2251 AK Voorschoten
+31 (0)71 561 25 73

E-mail: [email protected]



"Landelijk gelegen aan de Vliet in Voorschoten, tussen Leiden, Wassenaar en Leidschendam. De Knip beschikt over 5 verschillende ruimten met ieder een eigen karakter. De Knip heeft een fraai terras aan het water. Tevens beschikt het over 5 ruimten en een eigen parkeerterrein.Met haar unieke ligging, werd ‘De Knip’ opgericht als café-restaurant met speeltuin en is vrijwel een eeuw lang uitgebaat door de familie Van Velsen en is gelegen aan ‘De Vliet’, een door de Romeinen gegraven kanaal die de rivier de Rijn met de Schie verbindt.Restaurant De Knip in Voorschoten kent een eeuwenlange historie in de horeca, van veerpontcafé, familie-uitspanning tot het Restaurant met een Bib Gourmand onderscheiding van vandaag.Tot gauw rest. De Knip!"

"Landelijk gelegen aan de Vliet in Voorschoten, tussen Leiden, Wassenaar en Leidschendam. De Knip beschikt over 5 verschillende ruimten met ieder een eigen karakter. De Knip heeft een fraai terras aan het water. Tevens beschikt het over 5 ruimten en een eigen parkeerterrein.Met haar unieke ligging, werd ‘De Knip’ opgericht als café-restaurant met speeltuin en is vrijwel een eeuw lang uitgebaat door de familie Van Velsen en is gelegen aan ‘De Vliet’, een door de Romeinen gegraven kanaal die de rivier de Rijn met de Schie verbindt.Restaurant De Knip in Voorschoten kent een eeuwenlange historie in de horeca, van veerpontcafé, familie-uitspanning tot het Restaurant met een Bib Gourmand onderscheiding van vandaag.Tot gauw rest. De Knip!"
Adres: Kniplaan 22 , Voorschoten 2251 AK, NL
Telefoonnummer: 071 561 2573
ln.pinkedtnaruatser@nerevreser
Stad: Voorschoten
Route: Kniplaan 22
Postcode: 2251 AK


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-14:00
Dinsdag: 17:30-21:30
Woensdag: 12:00-14:00
Woensdag: 17:30-21:30
Donderdag: 12:00-14:00
Donderdag: 17:30-21:30
Vrijdag: 12:00-14:00


op zoek naar gerelateerd: restaurant de knip oudkarspel, restaurant de knip wessem, de knip oudkarspel menukaart, de knip voorschoten openingstijden, restaurant de knip openingstijden, de knip voorschoten ah actie, menukaart de knip voorschoten, kerst de knip
Recensies
Prachtig gelegen. Mooi terras dat onderhouden wordt tijdens warme lunch tijd. Best leuk dat stof op je bord dat rondwaart. Ga lekker schoffelen voordat de gasten er zijn of op een dag dat je niet open bent. Zwarte brigade begroette ons met de melding dat de keuken pas om 12 uur open ging. Het was kwart voor 12 toen we aankwamen..... voordat je zit, aperitief gedronken en kaart bekeken hebt is het al ruim na 12-en, echt gastvrij klinkt dat niet het niet zeker was of de keuken capaciteit had. We waren gast 3 en 4... en druk werd het niet. Hoera het mocht. Ze was erg vriendelijk en deed haar best. Lege glazen en bordjes weghalen lukte pas toen we ze zelf maar op de rand van de tafel zetten. Er twee keer zelf aanvullend ook maar om vroegen. Geen enkele keer glazen bijgevuld. Brood idem. Ook dat lege bord bleef maar op de tafel staan. Voorgerecht zag er prima uit. Mooi op het bord. Smaak van de geitenkaas beetje vlak. Hoofdgerecht ging mis met intolerantie. Past niet bij Michelin uitstraling. Zelf achterkomen helaas en bord moest dus terug. Dessert was prachtig en smaakte erg goed. Applaus. Koffie ok. Schuim ingezakt. Hoog geprijsd. Maakt die pretentie niet waar. Speciale dieetwensen: Pas op. Chef is erg slordig. Zelf opletten en controleren!!
We hebben heerlijk gegeten in de tuin aan de Vliet, zeer ontspannen plekje met goede service. Wij hadden a la carte gekozen met een heerlijk glas champagne vooraf en mooie witte wijn bij de lunch.Eten: 5/5
Heerlijk gegeten bij deze prachtig gelegen plek aan het water. Mooie gerechtjes, fijne en kundige bediening en een mooie wijnkaart. We waren op woensdagavond de enigen naast een groepje in een apart zaaltje, vandaar een sterretje minder voor de sfeer maar het is op andere avonden vast beter bezet want dit is een heerlijke plek!Eten: 5/5
Met een gezelschap van vier mensen kwamen we vanuit de Zaanstreek/Amsterdam naar restaurant De Knip. Na een allerhartelijkst ontvangst startten we een complete culinaire verrassing. Alle gangen werden uitgeserveerd met een heldere uitleg en ook de wijn werd met gedegen kennis aanbevolen, uitgeschonken ... en bleek elke keer een perfecte combinatie te zijn met de gerechten. Deze gerechten werden met grootse zorg opgemaakt. Een lust voor het oog ... bijna zonde om het mes of de tanden in te zetten. We zaten buiten, aan het water en in combinatie met het heerlijke weer was dit een ware gebeurtenis die in ieder geval mij lang zal bijblijven. Ik wil hier graag weer terugkeren.
Fijne service en goed eten! We hadden van te voren aangegeven dat een van ons vegan eet en de keuken was zeer creatief met alternative gerecht opties. Een gezellig diner op een mooie locatie.
Gisteravond hebben wij hier met vrienden erg goed gegeten. Wij hebben ons laten verrassen door de chef met een 4 gangen diner met bijpassend wijnarrangement. Alle gerechten vielen in de smaak en zagen er fantastisch uit. Ook de bediening was goed en weten de wijnen bij het gerecht goed te omschrijven. Al met al een geweldige avond en komen hier zeker terug!
Wilden hier voor de lunch een broodje eten. Dat was niet mogelijk, konden kiezen uit een drie gangen lunch. Toen we onze verbazing hierover uitspraken werd ons verteld dat we dit hadden kunnen zien bij aankomst want we zouden 3 menukaarten zijn gepasseerd. Er hing 1 menukaart aan de muur van het restaurant en deze was niet opgevallen omdat wij vanaf de zijparkeerplaats waren gekomen. Een tweede op een standaard werd snel neergezet toen we hier zaten. Een derde nooit gezien. Dame van de bediening was ronduit chagrijnig en we zijn dan ook ergens anders gaan eten. Zou een Michelin ster hebben of hebben gehad maar dat was niet voor vriendelijkheid.
Slechte recensies worden snel verwijderd, dus ik probeer het nog een keer . Niet gastvrij !!!! Een vol terras wordt nog met volle glazen gevraagd af te rekenen…. want ze gaan met pauze van 16.30- 17.30. Nog nooit meegemaakt dit. Kom eens in Brabant kijken beste eigenaar van de Knip. Kun je nog leren wat hospitality betekent
Heerlijk gegeten op een prachtig terras aan het water. Bediening was vriendelijk en attent, maar duurde soms iets te lang.Eten: 5/5
Wij hebben met familie heerlijk gegeten. Prachtig gelegen aan het water met voorbij varende bootjes hebben wij echt genoten van grandioos eten. Kortom; Vijf dik verdiende sterren!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid