facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Klussenier

De Klussenier

Info

De Klussenier

Geschiedenis

Een Klussenier is beschikbaar voor alle werkzaamheden in en rondom de woning of bedrijfspand. Iedere Klussenier staat voor veelzijdigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.

De organisatie De Klussenier helpt haar aangesloten franchisenemers door deze te ondersteunen in de bedrijfsvoering. Hierbij valt te denken aan trainingen, Coaching & begeleiding, administratie, inkoop, marketing en meer.

Op zoek naar een Klussenier? Of benieuwd naar de mogelijkheden om zelf te starten als Klussenier? Kijk op www.klussenier.nl voor meer informatie.

Adres:
Telefoonnummer: 0342 - 84 97 97
Stad: Terschuur


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Klussenier worden, Klussenier in de buurt, Klussenier Rotterdam, Klussenier ervaringen, Klussenier Amersfoort, Uurtarief Klussenier, Klussenier Apeldoorn, Klussenier Spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KV Revival KV Revival 642 meter Leuke en gezellige vereniging!
Recensies
Jammer van lucht die eronder geproduceerd wordt.
Buitengewoon professionele organisatie, zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid